2777
2789

چرا میگم گله چون واقعا لایق صفات حیوانن هر سال میان خونه ما بعد ما تا حالا نرفتیم خونشون یکی دو تا هم نیستن بیست نفر بابام خیلی معاشرت می‌کنه با مردم از این مردایی هست که خیلی خودشون خوب جلوه میدن و مهمون نوازن مثلا ولی تو خونه خودمون به شدت آدم بد اخلاق و ....... هر هفته مهمون داریم دوستاش فامیلاش خب ما چیکار کنیم از دستش خستمون کرده چند سال اینجوریه هر چی پول درمیاره خرج مردم می‌کنه که بگن این مرد خیلی خوبیه 😐

ای بابا

گناهی مادرت که باید به این همه آدم خدمات بده

انشالله پدرت هم خوش اخلاق بشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر پدرت مثل بابای منه انگار بابای منو تعریفی کردی پدر من یه مرد بشدت سلطه طلب و بی محبت ولی همیشه برای مردم یه مرد تمام معنا بود و هست

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
دیگه خوش اخلاقیش می‌خوام بزنم تو سرم کاش بشینه سر جاش 

پدرته عزیزم 

اینجوری نگو

از خدا بخواه آگاهش کنه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه