2777
2789
عنوان

حاجت روایی♥️🌱💚

175 بازدید | 6 پست

سلام چون چند تا تاپیک خونده بودم برای اینکه چه نذری جواب میده گفتم خودم تاپیک بزنم

۱۰۰حمد بدون اینکه وسطش حرف بزنی هدیه به ام‌البنین 💚

۱۴۰۰۰یا جوادالائمه ادرکنی💜

۱۴۰۰۰صلوات هدیه به امام جواد💛

۱۲۴۰۰۰صلوات برای ۱۲۴۰۰۰پیامبر💖

خوندن نماز امام جواد💗

خوندن نماز اول وقت🤍

دعای مشلول💙

خوندن دعای توسل تا گرفتن حاجت هر روز🤎

خوندن زیارت عاشورا و قسم دادن حضرت زهرا به امام حسین💞

خوندن حدیث کساء🧡

خوندن دعای معراج💟

نذر نمک حضرت زهرا💝

رفتن به شهدای گمنام در روز دوشنبه و چهارشنبه خیلی خوبه💛

صلوات برای شهید ابراهیم هادی❤

نذر سیب شهید علی جهان یاری💗

۱۴ صلوات نذر امام موسی کاظم ۱۳ صلوات میفرستی ۱ رو گرو میزاری برای بعد حاجت روایی یکم صدقه هم نگه دار💓

۱۴ سوره یس هدیه به ام البنین ۷ تا رو میخونی ۷ تاش رو گرو میزاری برای بعد از حاجت روایی💜

خوندن سوره واقعه هرشب برای زیاد شدن روزی❤

دعا کردن برای همه مومنانی که گرفتاری مثل شما دارن💙

چهله ‌دعای عهد در وقت طلوعین💛

نماز استغاثه به حضرت زهرا💖

نماز امام زمان❤

ذکر ام البنین دخیلم درمانده ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو بر ندارم🧡

ذکر یا ابا صالح المهدی ادرکنی یا اباصالح اغثنی💙

...

بلاخره باهمیناجواب گرفتی یانه

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والادیگه خسته شدم نمیدونم چکارکنم هیچی جواب نمیده روزی نداریم یاخیلی کم بااینکه شوهرم کارمیکنه

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

هرشب واقعه میخونم نمازشب بعضی وقتامیخونم هرروزچهارصداستغفارمیگم چله دارم ختم قران