2777
2789
عنوان

نامزدم نسبت به من بد بینه خیلیی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 25 پست
بله چشم ممنون از راهنمایی تون ولی من فقط حرفشو میزنم ک میگم بهم بزنیم من واقعا از صمیم قلبم دوسش دا ...

ببین دوست داشتن خوبه ولی رفتار هایی که باعث ازار روحت بشه به مرور هم اذیتت میکنه هم پیر هم از زندگی زدت میکنه هم از همه چی و طرف متنفر میشی. اگه هدفت فقط ازدواجه با همین رویه برو جلو ولی هدفت خوشبختیه و زندگی سالم باعقلت تصمیم بگیر عزیزم! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندبارم تو روش گفتم چرا اینجوری میگی تو ک میدونی من اهل اینجور کارا نیستم بعدم میگه ببخشید دسته خود ...

اخ که چرا میخوای دستی دستی خودتو بدبخت کنی فکر نکن که طلا فروشی داره و زندگی خوبه زندگیه پایداره که بر پایه ی اعتماد باشه این آدم خوب نمیشه اشتباه نکن این مشکل تو وجودشه دست خودشم نیست 

اخ که چرا میخوای دستی دستی خودتو بدبخت کنی فکر نکن که طلا فروشی داره و زندگی خوبه زندگیه پایداره که ...

ولی ربطی به طلا فروش بدونش نداره من به این موضوع زیاد توجه نمیکنم

دوسش دارم ولی این رفتارش ک هربار یه اتفاقی میوفته تهمت میزنه اذیتم میکنه تو فکرم بهم بزنم یا نه ولی نمیتونم.

ولی ربطی به طلا فروش بدونش نداره من به این موضوع زیاد توجه نمیکنم دوسش دارم ولی این رفتارش ک هربار ...

چرا نمیتونی هنوز که زن و شوهر نیستید این درست بشو نیست بهش هم بگو بخاطر اخلاقته 

چه ربطی به شغلش داشت؟😑

شما درآمد شوهرت چقدره ؟ چون گفتید شوهرتون خیلی دوستتون داره و خیلی خرجت می‌کنه 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم