2777
2789

نمی فهمه قلبم داره میترکههههه . چرا با من این کارو میکنهههه از دیشب تا حالا خواب به چشمم نیومده. خیلی بی شرفههههه خیلی.  اصلا جوابمو نمیده انگار. نه انگاررر😭😭😭😭😭

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما داری فحش میدی اون معذرت بخاد! 

چون مقصره . برو تاپیک قبلیم اگه حال داری

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
داره تحملت میکنه

نه بابا من تحملش کردم شانس آورده تا الان زندست داره نفس میکشه

بگو چ غلطی کرده

تو تاپیک قبلیم هست اگه حوصله داشتی ببین 

بعضی مردا هَوَلَن درست بشو نیستن شما هرچی فحششون بدی یه جوری خونسرد جوابت رو میدن یعنی اصلا برامون مهم نیست و بدتر خودت آتیشی میشی

دیدن اینجور فیلم‌ها هم متاسفانه یه جور اعتیاده بعضیا به دیدنش اعتیاد دارن اصلا فکر نکن شما چیزی براش کم گذاشتی این مشکل از خودشه اما زیر بار هم نمیره و در نهایت شمارو متهم به قضاوت ، فحاشی و بی اعصابی میکنه

با چنین مردی برخورد داشتم که میگم 

شما هم عزیرم چون شوهرتون هست با ملایمت باهاش رفتار کن و بهش بفهمون حس خوبی نسبت به رفتارش نداری در ۹۰ درصد موارد برخوردهای تهاجمی نتیجه عکس میده