2777
2789
عنوان

رحم اجارهivf

364 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من رحم اجاره شدم و میخام ivfاتجام بدم و تصمیم گرفتم تجربه های خودم مرحله به مرحله بزارم هنوز اول راه هستم تا ادامه راه هم براتون میزارم

چقد میگیری 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

ما پریود شدم و به بیمارستان مراجعه کردم که قرص پروژسترون بهم داد بعد از سونو گرافی و کفت ۱۴روز بعد از پریودت شبی دو عدد تا ده روز مصرف کنم و یه امپول توقف ازاد سازی تخمک چند روز مونده به پرید بزنم که من دارو ها رو گرفتم و رفتم خونه و از تاریخی که گفته بود شروع به مصرف کردم اما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما بعد از خوردن پنج روز قرص پروژسترون دیدم لرزش رحم دارم و چون خودم قبلا پرستار بودم و اگاهی داشتم دیدم یه جای کار میلنگه و گفتم کار این بیمارستان اشتباه و انگار زیاد وارد نیستن من خودم سر خود شروع کردم شبی یک عدد قرص استروژن داخل واژن کذاشتم تا هم اندومترم بره بالا هم بدنم اماده بشه پس  روزی دوتا قرص پروژسترون خوردم و شبی یع قرص استروژن داخل رحم و هر سب شروع کردم قرص فولیک اسید خوردن

۳۵۰ میلیون؟چه خوب. 

خیلی زیاده یکم با اونایی که بچه ندارن و پول زیاد ندارن راه بیا 🙃

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

عزیزم در نظر بگیر ۹ماه زندگیت میره سینه ها و شکم افتاده میشه و کلی مشکلات بارداری بماند بعدشم قوه بدنت بره و این که خود پروسه یک سال میکشه تا یک سال اون پول بی ارزش میشه تو این گرونی

اتفاقا قیمتشون کم هم هست. ۹ماه ادم جونشو بذاره واسه۳۵۰ میلیون!

به نظرم کسی که ۳۵۰ براش تو این دوره زمونه گرون حساب میشه، همون بهتر که بچه نیاره چون بچه کلی خرج داره و نباید با حسرت بزرگ شه

عزیزم در نظر بگیر ۹ماه زندگیت میره سینه ها و شکم افتاده میشه و کلی مشکلات بارداری بماند بعدشم قوه بد ...

همیشه دوست داشتم از یکی که رحم اجاره ای شده بپرسم. اطرافیانتون می‌فهمن اینو؟یا مخفی میکنید؟چجوریه؟

شما چند تا بچه دارید ؟و چند سالتون هست

همیشه دوست داشتم از یکی که رحم اجاره ای شده بپرسم. اطرافیانتون می‌فهمن اینو؟یا مخفی میکنید؟چجوریه؟ ...

من تا شکمم بالا نیمده یعنی تا چهار ما پیش خانوادم میمونم بعدش یا میرم پیش همون خانواده یعنی پدر مادر بچه یا هم اتاقی یه خانم میشم تا زایمان کنم