2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 62 پست
ببین این پسره دیپلم داشت منم اونروز که دوست شدیم پیش دانشگاهی بودم خوب من درسم خوب بود  رفتم ...

خب اون خیبی تفاوت بوده.

ما جفتمون فوق لیسانسیم ولی انگیزه ای که من واسه دکتری و کار تو دانشگاهو شرکتو همچین لول اجتماعی دارم اون نداره با اینکه دانشگاه خیلی خوب تهران ارشد خونده با دانشگاه من قابل قیاس نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخته:( منم میترسم باهاش بد کنم خیلی عشقش خالصه من میدونم چقد وفادار بوده بهم کلا کلی صبر کرده ک ...

بنظرمن باهاش صحبت کن منطقی و اخلاقای بدشو و خاسته هاتو بهش بگو اون اگه دوست داشته باشه قطعا بخاطر تو و زندگیتون یه تحونی یه خودش میده و براش یه تایمی رو فرصت تعیین کن 

زیر نظر بگیر ببین چقد تلاش میکنه برای تغییر

ببین این پسره دیپلم داشت منم اونروز که دوست شدیم پیش دانشگاهی بودم خوب من درسم خوب بود  رفتم ...

به من میگه تو با من ازدواج کن من انگیزه همه چی میگیرم بهش گفتم من میخوام واسه ادامه درسم مهاجرت کنم گفت باشه بریم منم ی ارشد دوباره میخونم بعدم اونجا تو هستی میبینم دارم پیشرفت میکنم دکتری هم احتمالا میرم چرا نرم. تو فقط باش تو بهم انگیزه میدی

خب اون خیبی تفاوت بوده. ما جفتمون فوق لیسانسیم ولی انگیزه ای که من واسه دکتری و کار تو دانشگاهو شرک ...

از نظر من اگه میبینی نمیتونی ب عنوان همسر بپذیریش بیشتر از این طولش نده

باهاش منطقی صحبت کن

و ازش جدا شو

یکم سخته ولی به نظر من ارزشش رو داره

یک عمر با کسی زندگی کنی که از لحاظ ظاهری یا هر چیز دیگه ای نمیپسندیش

مساله کم اهمیتی نیست

الان جدا بشی خیلی بهتره تا خدایی نکرده بعد از ازدواج

رو در واسی تو این مساله قابل قبول نیست

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

الان اینجا اسی و چندنفر از همجنسامون هم مثل رل شما به بهانه هایی متفاوت  کات کردن یا میخوان بکن ...

من از اسم رلو اینجچر چیزا خوشم نمیاد نمیدونم چرا 😅 من اسمش رو میزاشتم اشنایی چون هدفم شناختش نه تفریح 

چون وقتی خودش گفته که بخاطر اینکه دختر خوبی هستی و کلی عذر خواهی کرد و گفت نمیتونم کارای .... ازت بخام 

خب من چه برداشتی کنم وقتی دلیل رفع نیاز هاشون بوده 🙂

من از اسم رلو اینجچر چیزا خوشم نمیاد نمیدونم چرا 😅 من اسمش رو میزاشتم اشنایی چون هدفم شناختش نه تفر ...

خب این نیازو خودتم داشتی . اگا نداشتی با جنس مخالف چرا وارد رابطه میشدی . کلی اون بی بخار باید به ازدواج فکر میکرد ن کات کردن ...

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
بنظرمن باهاش صحبت کن منطقی و اخلاقای بدشو و خاسته هاتو بهش بگو اون اگه دوست داشته باشه قطعا بخاطر تو ...

دیوونه میشم شب و روزش عوض ِشده نمیره کاری کنه . هم ته دلم خب علاقه ای دارم بحث ۱۰ ساله هم میبینم معیارام داره فرق میکنه از اینم ناراحتم . واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم . میگم این بره کی بیاد؟از کجا معلوم بهتر بیاد. همش میگه هیچکی مث من عاشق تو نیست بهت قول میدم حتی اگر میخوای بری

از نظر من اگه میبینی نمیتونی ب عنوان همسر بپذیریش بیشتر از این طولش نده باهاش منطقی صحبت کن و ازش ...

نمیتونم تکلیفمو با خودشم روشن کنم سخته عقل منطق عشق احساس هرکدوم ی سازی میزنن:(

خب این نیازو خودتم داشتی . اگا نداشتی با جنس مخالف چرا وارد رابطه میشدی . کلی اون بی بخار باید به از ...

خب من ترجیح میدادم نیاز .... اسمشم نمیارم امیدوارم متوجه بشی 

بعد ازدواج و با رعایت همه چیز انجام بشه و بی احترامی و توعین به خودم میدونم بدون ارتباط رسمی همچین اتفاقایی بیوفته 

شایدم احساسشون الکی بود و وقتی دیدن به هدفشون نمیرسن رفتن شرایط ازدواجم که تا چند سال نداشتن 

خب من ترجیح میدادم نیاز .... اسمشم نمیارم امیدوارم متوجه بشی  بعد ازدواج و با رعایت همه چیز ان ...

هم اسمشو نیاوردی رو و هم توهینو  هردو مطلب تو موافقم . از اول خم نطرش رابطه بوده . ن ازدواج چطور متوجهه نشدی..

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
از نظر من اگه میبینی نمیتونی ب عنوان همسر بپذیریش بیشتر از این طولش نده باهاش منطقی صحبت کن و ازش ...

ببین تا ۳ماه پیش همه چیز بهتر بود تازگی سر و کله یکی پیدا شده که واسه خواهرم اومده. خونواده ما موقعیت شغلی پرستن دستشون میلرزه رو دکتری و کار دانشگاه اون دقیقا پسندشونه . کسی که ۲ روزه اومده و تا سقف بردن بالا همه چیزش ظاهرش کارش همش. منم اون زمان معرفی کردم واسه خواستگاری حقیقت رفتارشون آزارم داد انگار همه چیزو مقایسخ کردنو اون کیس مورد تائید بود از اون موقع اصن ب هم ریختم یهو گفتم ما به چشم پایین به چشم بیایم چی. کلا دوس ندارم از هرنظری بگن اون بهتره

سرکار نمیره یعنی ؟ خب اگه اینه واقعا مشکله 

میگه بخوام با رشتم برم شرکتا پولی نمیدن واسه اون پول نمیرم زیردست کسی. میگه میرم پیش بابام کار ازاد هرچند تمایل ندارم ولی موقت موافقت کردم اونم الان که سردیم میگه هروقت بگی نظرت مثبته میرم کلا من میخوام با ازدواج انگیزه بگیرم الان بلاتکلیفم توام که سردی دل و دماغی ندارم واسه نون شبم نموندم الان 

اینکه اینهمه سال با روحیات هم آشنایین تونستین به درک هم برسین هم پون مثبتیه 

اگر پسر خوبیه تو این سالا تونسته خودشو بسازه ،اهل دود و دم و چشم چرونی ،الکل ،دختربازی و...نیست کیس خوبیه ،اخلاقیات مهمتر از ظاهره عزیز