2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 62 پست
این طرز فکر شماست و لزوما صحیح نیست 😐 یه بچه که بدون فکر عاشق میشه وقتی از لحاظ سنی و عقلی رشد می ...

درسته 

من واسه اولینبار تو عمرم بعد کلی پیگیری و شرط اینکه با مادرم صحبت کنه و ... باهاش اشناش شدم یکسال در ارتباط بودیم همه چیز خیلی محترمانه و عاشقانه بود اما فشار مالی شدیدی روش بود 

دقیقا تو قشنگترین روزا گفت تو دختر پاکی هستی و من ... نیاز دارم و نمیخام صدمه ببینی و رفت 

به همین راحتی 🙂 همین الان یهویی اشکام ریخت با یاداوریش ولی من هیچ وقت نمیبخشمش 🙂 چون گفته بودم با مشکل مالی میسازم نمیدونم پا گذاشت رو خط قرمزم که ازش زده بشم یا کسی اومد که نیازهاشو رفت کرد یا شایدم معیاراش عوض شد ولی خب من با هزار تا سوال موندم 

اگر رفتی دلایلتو کامل توضیح بده بهش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب این همه سال اقدام نکرد برای ازدواجتون ؟ ده ساله حدودا

۲ساله داره میگه ازدواج من ی بدبختی دیگم این بود دختر کوچیکترم خونوادم وحشننااااک حساسیت داشتن بهش گفتم اینو مجبور شد صبر کنه ولی هی گفت الانم ۱ساله داره خیلی اصرار میکنه به خونوادشم گفته

درسته  من واسه اولینبار تو عمرم بعد کلی پیگیری و شرط اینکه با مادرم صحبت کنه و ... باهاش اشناش ...

چقدر سخته:( منم میترسم باهاش بد کنم خیلی عشقش خالصه من میدونم چقد وفادار بوده بهم کلا کلی صبر کرده که برسه بهم

عزیزم 😔

میدونی من بیشتر از همه از خدا ناراحتم 

بعضیا بخاطر بد بودن اذیت میشن 

من بخاطر خوب بودن بخاطر اینکه به گفته خودش محترم باارزش و نجیب بودم 🙂 

من نمیبخشمش چون باورای منو نابود کرد الانا نماز میخونم همش این تو سرمه چرا واقعا خدایا یعنی میبینی و این شد 🙂

از چه نظر حس کردی معیارتو نداره؟

ببین این پسره دیپلم داشت

منم اونروز که دوست شدیم پیش دانشگاهی بودم

خوب من درسم خوب بود 

رفتم دانشگاه، بعد دانشجوی ارشد شدم

این اقا هنوز دیپلم بود

من ظاهرم خوبه ایشون اصلا تیپ و ظاهرشون خوب نبود

شغل درست حسابی نداشت

تقریبا میتونم بگم هیچی نداشت

من اونروز بچه بودم

هیچی نمیدیدم

فقط دوسش داشتم و بهش وابسته بودم هیچ کدوم از این ایرادها رو نمیدیدم

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

میدونی من بیشتر از همه از خدا ناراحتم  بعضیا بخاطر بد بودن اذیت میشن  من بخاطر خوب بودن ...

الان اینجا اسی و چندنفر از همجنسامون هم مثل رل شما به بهانه هایی متفاوت  کات کردن یا میخوان بکنن . پس به نظرم اینقدر وابسته بودنت تقصر خودت بوده ن خدا عزیزم . مشکلو توی خودت جستجو کن نه در پاک رودنت گلم

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

موقعیت اجتماعی و بعضی معیارهای ظاهری. 

دلم میخواد فعال باشه هدف داشته باشه خیلی بی انگیزه و منفعله با اینکه من میدونم زمینه پیشرفتو داره ولی انگار دیدمون فرق داره من دنبال اینم موقعیت اجتماعی و سطح بالایی باشه کارش ولی اون کلا کاری به لول نداره بعضی وقتا شغلایی و میگه چه درآمدی داره که عصبی میشم. البته بعد سربازیش ۱ ساله اصلا کار نمیکنه . چون خونوادش وضعشون خوبه کلت کار با حقوق کمو عار میدونه. درصورتی که من حاضرم ۱۰ تومن بگیرخ ولی تو شرکت و مرتبط با درسش کار کنه اون زمان اگه خونوادشم حمایت کنن دستشون دردنکنه