titi۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 130 عنوان تب بچه 72 بازدید | 12 پست خانما دخترم تب و لرز کرد یهو و چشاش عفونت میاد میتونم شیاف دیکلوفناک بزارم واسش؟ 1402/11/20 | 03:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا۱۳۷۴ عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2888 چند سالشه خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
مهسا۱۳۷۴ عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2888 ۲ سالو نیمشه تبش چند ؟شیاف استامینوفن بذار خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 شیاف استامینوفن بزار . پاشویه کن ایپوپروفن بده کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
titi۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 130 تبش چند ؟شیاف استامینوفن بذار تبش ۳۷ رو ۴ زده ولی بنظرم اشتباهه خیلی بیشترهشیاف استا ندارماستا مینوفن کتوفین و آموکسی کلاوم خورده
titi۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 130 شیاف استامینوفن بزار . پاشویه کن ایپوپروفن بده هیچکدومو ندارم پاشویه ام لرز داره نمیزاره
مهسا۱۳۷۴ عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2888 تبش ۳۷ رو ۴ زده ولی بنظرم اشتباهه خیلی بیشتره شیاف استا ندارم استا مینوفن کتوفین و آموکسی کلاوم خو ... عزیزم تب سنج میگه ۳۷.۴ چرا میخوای شیاف بذاری با استا مینوفن نهایت ایبوپروفن خوب میشهشیاف دیکلو مال زمانیه ک اصلا تب بچه پایین نیاد خطر تشنج داشته باشه اونم نزدیک ۴۰ باشه خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
titi۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 130 عزیزم تب سنج میگه ۳۷.۴ چرا میخوای شیاف بذاری با استا مینوفن نهایت ایبوپروفن خوب میشه شیاف دیکلو مال ... الان از ساعت ۵ بکوب هر ۴ ساعت استا دادم قطع نشده اصلامیگم فکر میکنم تب سنج خرابه گرمای بدنش بی سابقس
گل_یخ_۱۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 356 نترس دمای بدنش زیاد بالا نیست ،فقط خوابت نبره و مرتب چکش کنه ،ویروسه دیگه بزار دوره اش تموم بشه
دونات۲۱ عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 3956 اگه بروفن دا ی بده میاد پایین لازم به شیاف دیکلوفناک نیست عفونت چشمم ویروسیه نگران نباش ولی واگیردار اگه بچه دیگه ای دا ی مراقب باش منم بچه م درگیر این عفونت چشم شده بود خیلی شدید
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 الان از ساعت ۵ بکوب هر ۴ ساعت استا دادم قطع نشده اصلا میگم فکر میکنم تب سنج خرابه گرمای بدنش بی ساب ... ای وای نمیشه ببری الان درمانگاه ؟ کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
titi۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 130 ای وای نمیشه ببری الان درمانگاه ؟ بابا خراب بشن انقد دکتراشون اشغالن