2777
2789
عنوان

بابام رفت...

1607 بازدید | 72 پست

چی تو سن زیر سی سال پدرشو از دست داده تورو خدا بیاد حرف بزنیم حالم خیلی خرابه 

هرجی میگذره بدتر میشه نه؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من  ۲۳سال و پنج ماهگی خواهرم۱۵٫۵

چندسال گذشته؟ چجوری تحمل کردی و کنار اومدی؟ داغت هر روز بدتر میشه نه؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

عزیزم من دوازده سالم بود بابام فوت شد بابام فقط ۳۸سالش بود مهربون ترین آدم دنیا بود خیلی کم بود پیشمون 😔

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

عزیزم 🥺 براشون صلوات میفرستم «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

خدا خیرت بده 

روحش در آرامش باشه عزیزم خدا صبرت بده

خدا مرگم بده

عزیزم من دوازده سالم بود بابام فوت شد بابام فقط ۳۸سالش بود مهربون ترین آدم دنیا بود خیلی کم بود پیشم ...

شاید خیلی بچه بودی کمتر درد کشیدی 

روح همه عزیزان شاد ان شاالله خدا به همتون صبر بده بچه ها😢 واقعا این داغ رو نمیشه با حرف تسکین داد...🖤«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🖤🌹

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ