2777
2789

من چاکی رو خیلی دوست داشتم چون هم معنایی بود هم جالب، شکار 2020 هم خیلی قشنگ بود، آنابلم میخواستم ببینم اما چون برای اون نوزاد اتفاقات بد میفتاد دیگه نگاه نکردم و فیلم اویجا رو هم نتونستم پیدا کنم ببینم، 

شما فیلم ترسناک ها رو دوست دارین؟ 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشقشم اما شبا خاب ترسناک میبینم 

اویل دد رایس عالی بود

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
دابه میگن ترسناکه خیلی،ترسناک زیاد دیدم ولی این و جرات نمیکنم

ترکی هست ترسناک

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

من ترسناک ترین سریالی که دیدم داستان ترسناک آمریکایی بود 10 فصله هر فصلش داستانش فرق میکنه از همه ترسناکترم فصل روآنوک بود.فیلم ترسناکم دیدم ولی نه خیلی ترسناک در حد it ترسناکترینش جادوگر بود

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

تو ی تاپیک گفتن هرکس دابه دیده ریده ب خودش😂😂 

امشب قصد دارم ببینم البته شوهرم بیاد بعد 😬

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79