2777
2789
عنوان

انتقام گرفتن

737 بازدید | 47 پست

بچه ها تو تاپيكايه قبل گفتم كه دوست پسرم ٢ روز قبل از مراسم بله برون تموم كرد و رفت گفت ميخوام تنها باشم و همه چيز تموم كرد ماهم برديم وسايلارو انگشتر نشون اينارو پس داديم يك ماه شدع كه كات كرديم من از زندگي افتادم درس نميتونم بخونم سركار بزور ميرم بخدا دست خودم نيست حالم بده 

ولي برعكس اين اصلا عين خيالشم نبست انگار من اصلا براش مهم نبودم اصلا انگار هيچي نبودم براش ما يك سال باهم بوديم ادم اگه يك سال ي سگم داشته باشه بهش وابسته ميشه و وقتي از دستش بدع دلتنگي ميكنه چجوري اين دلش تنگ نميشه اگه دوسم نداشت از اول چرا باهام بود چرا اون همه گفت دوست دارم؟؟

امروز متوجه شدم با يكي از دوستايه من كه دختره و با اكيپ خودشون رفتن شمال 😔يعني باهم اوكي شدن؟بنظرتون به دختره پيام بدم بپرسم؟ 

چجوري ميتونم انتقام بگيرم ازش يا كاري كنم كه حرص بخوره 😔من حالم خيلي بدع تروخدا اگه ميتونيد كمكم كنيد لطفا 

خاستگاری اومده بود و همه چی اوکی بود یهو به هم زد؟

اره ما يك سال دوست بوديم و خيلي همو دوست داشتيم بعد خواستگاري اومدن و جواب منم مثبت بود ديگه رفتيم خريد كرديم انگشتر نشون خريديم كه ٢ روز قبل از مراسم بله برون گفت تو خيلي بي احساسي و ب من حس نداري ميخوام تنها باشم😔اصلا تو شوكم يهو چي شد بيشتر شوكه ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به شخمتم حسابش نکن.همونطور ک ب اون عادت کردی خودتو ب جیزای دیگه عادت بده.قطع مرده مگه؟۶ ماه سختی بکش فراموشش کن و برو خدارو شکر کن که قبل ازدواج رفت گورشو گم کرد

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

الان داغه

فقط تنها کاری که باید انجام بدی دستت رو بذاری رو زانوهات و بلند شی گم کم فراموش هم میکنی بعدا که اون پشیمون شد دیگه محلش نده نخ به خاطر انتقام چون خیلی راحت و الکی کنار گذاشتت و امکان دوباره ش  هم هست

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

به شخمتم حسابش نکن.همونطور ک ب اون عادت کردی خودتو ب جیزای دیگه عادت بده.قطع مرده مگه؟۶ ماه سختی بکش ...

من بيشتر از اين ناراحتم كه براي اون اصلا مهم نيست 😔

پاشدع با دوست من رفتن شمال عشق ميكنن 

بعد من اينجا حتي نميتونم شبا بخوابم دلم به حال خودم ميسوزه 

يعني حتي يك درصدم دوسم نداشته😔

همین داستان سر خواهرم اومده.الان افسردگی شدید گرفته.پسره انقد دختر بازی میکنه سر یه دختره هم معلوم نیس چه گندی زده فراریه.بسپار بخدا همچین حالشو میگیره ک...

نترس دار مکافاته...میچرخه.الکیه مگه با دله کسی بازی کنی.اینو میگم چون دیدم سر اینجور افراد چی اومده

میدونم خیلی سخت تو این وضعیت بیخیالی

ولی اصلا فک کن وجود نداشته بهش فکر نکن 

خاطراتتونو مرور نکن اصلا سمتش نرو و پیگیرش نشو

خیلی زود نشون داد آدم قابل اعتمادی نیس ک در آینده بهش تکیه کنی 

اگ برگشت اصلا قبولش نکن 

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
همین داستان سر خواهرم اومده.الان افسردگی شدید گرفته.پسره انقد دختر بازی میکنه سر یه دختره هم معلوم ن ...

من بعدا به چه دردم ميخوره كه كارماشو ببينه 

😔حال من خوب نيست زندگي كردن برام سخت شدع تروخدا برام دعا كنيد كاشكي حالم خوب بشه 

میدونم خیلی سخت تو این وضعیت بیخیالی ولی اصلا فک کن وجود نداشته بهش فکر نکن  خاطراتتونو مرور ...

يعني دوسم نداشت؟؟آخه چجوري تو يك سال اين همه ادعايه عاشقي ميكرد چجوري يك سال دروغ ميگفت 😔

شايد من اونقدر قشنگ و زيبا نيستم 

الان كه با اين دوستم رفتن شمال يعني اونو به من ترجيح داده؟؟؟😔😔

من بيشتر از اين ناراحتم كه براي اون اصلا مهم نيست 😔 پاشدع با دوست من رفتن شمال عشق ميكنن  بع ...

خواهر منم رفت ب دختره پیام داد.فهمید باهم بودن مدت ها بدتر شد حالش.

ن پیام بده ن خودتو سبک کن.عزمت رو جزم کن بیخیالش شو و این حرف منو بنویس برمیگرده سمتت به شرطی که نزاری ازت خبر داشته باشه یا خبری ازش بگیری.یه قاتل یه روزی ب صحنه جرمش برمیگرده

بزار وقتی ک برگشت تلافی کن پسش بزن.الانم فقطططط بخودت فک کن وگرنه اون دیوث داره با هم قماش خودش حال میکنه

من بعدا به چه دردم ميخوره كه كارماشو ببينه  😔حال من خوب نيست زندگي كردن برام سخت شدع تروخدا ب ...

برو باشگاه.برگرد به زندگی عادیت حتی اگه دستو دلت ب هیچ کاری نمیره باید بلند شی باااید بتونی دختر خودتو نباز قوی باش.و حتمممما یه مشاور برو روند بهبود حال روحیتو بهتر و سریع تر میکنه

خواهر منم رفت ب دختره پیام داد.فهمید باهم بودن مدت ها بدتر شد حالش. ن پیام بده ن خودتو سبک کن.عزمت ...

خيلي حالم بده قابل توصيف نيست حالم 😔

حتي با اين همه كاري كه انجام داده و دلم و شكونده بازم دلم براش تنگ شده😔😔چيكار كنم از اين حالت دربيام 

چرا با اين كه كاراشو ميبينم ازش بدم نمياد؟؟