2777
2789
عنوان

راز قرمه سبزی

234 بازدید | 18 پست

اگه میخاین قرمه سبزی یا قیمه لعاب دار باشه. آبش شل نباشه وسطای پخت یکی دوقاشق آرد اگه مقدار خورشت کم بود یه قاشق آرد با روغن بزارین رو شعله تفت بدین یکم  ما بهش میگیم بِرِشدوک  بریزین تو خورشت. هم بزنین 

خیلییییی لعاب خوبی میده بهش. خودم همیشه این مشکلو داشتم قرمه سبزیم هرچقدم میزاشتم جا بیفته و آبش کم باشه بازم وقتی میریختم رو از زیره برنج آبش مشخص بود .امشب اینو زدم عااااالی و مجلسی شد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کاش چند روز پیش میگفتی از ۸ صبح گذاشته بودم تا دو ظهر بازم تو‌ظرف کشیدم آبش یکم جدا شد از سبزی ها اص ...

من پیاز زیاد میریزم  اینجوری نمیشه

بجای ارد از جوپرک اسیاب شده استفاده کنید خاصیت بیشتری داره لعاب هم میده

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
کاش چند روز پیش میگفتی از ۸ صبح گذاشته بودم تا دو ظهر بازم تو‌ظرف کشیدم آبش یکم جدا شد از سبزی ها اص ...

منم تاامروز اینجوری میشد خورشتام . ولی از این به بعد این ترکیبو بریز توش یعنی چنان جاافتاده نشون میده .امشب مهمون داشتم عالی شد. یه قاشق اگه نمیخای خیلی سفت بشه یا یه قاشق و نصف آرد بریز تو تابه یا ظرف کوچیک یکی دوقاشق روغن. باهم تفت بده خامی آرد گرفته بشه.بعد بریز توش هم بزن تا آرد گلوله نشه

من پیاز زیاد میریزم  اینجوری نمیشه بجای ارد از جوپرک اسیاب شده استفاده کنید خاصیت بیشتری داره ...

منم خودم کلا تو خورشت پیاز زیاااااد میریزم حتی رنده میکنم. ولی بازم یکم آب میره یه طرف ظرف. اره فکرخوبیه جو هم میشه آسیاب کرد .ولی تو روغن تفت بدی

منم خودم کلا تو خورشت پیاز زیاااااد میریزم حتی رنده میکنم. ولی بازم یکم آب میره یه طرف ظرف. اره فکرخ ...

نه من هیچوقت تفت نمیدم، نیم ساعت اخر کار با لیموعمانی و نمک و ابلیمو میریزم و در زودپزو میبندم خودش میپزه بو هم نمیده

اگه توی قابلمه میپزید یکساعت اخر اضافه کنید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
منم شنیده بودم رستورانا میزنن ولی تاحالاامتحان نکردم.تاثیری تو مزه ش نداشت؟

والا خوشمزه تر از همیشه شده بود. امتحان کن حتما. قبلا تو قیمه میزدم همیشه ولی همیشه مشکل داشتم با قرمه سبزی. تو قابلمه خوب بود قبلا وقتی میکشیدم تو ظرف سر سفره میریختم رو برنج خورشت رو میدیم یکم آب زلال میره یه سمت ظرف. اتفاقا مهمون داشتم استرس گرفته بودم  اینو زدم عالی شد. فقط گازشو کم کن ک ته نگیره