2821
2789
عنوان

بچه دوم

141 بازدید | 14 پست

سلام خانما.من یه پسر ۶ساله دارم.همش بهم میگه داداش میخوام.من و شوهرم کم حوصله ایم و شوهرم کمی عصبی.وضع مالی خوبه یعنی ملک و املاک داریم ولی درآمدمون کمه.من توی غربتم.واقعا واقعا حوصله بارداری و خونه نشینی و شب بیداری و افسردگی و...ندارم تازه دارم آرایشگر میشم،ولی از آینده و تنهاییم و...میترسم.از طرفی الانم بیارم فاصله سنیشون زیاد میشه.کلا سردرگمم کمکم کنین.فقط دلم واس بچم خیلی خیلی میسوزه

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنویسش شنا وژیمناستیک

توی خونه یکیو میخواد.یکمم خجالتی شده.وای میبینم‌ تنهاییشو عذاب میکشم اما شرمندشم شرایطم واقعا خوب نبوده هیچوقت

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
من دخترم ۸سالشه کلا قید بچه آوردن و زدم همین الانشم اندازه صدسال پیرشدم 

نمیگه خواهربرادر میخوام؟

بیار براش پرستار بکیر هم به آرایشگری میرسی هم پرستار مواظب بچه هات میشه

توانایی مالیشو ندارم شوهرمم قبول نمیکنه 

چرا ولی من دیگه گول این حرفارو نمیخورم 

خوشبحالت تکلیفت معلومه با خودت

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792