2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من تجملات مهم نیست و خوشبختی نمیاره عزيزم ولی بخوای دوسال صبر کنی کلی از نظر روحی آسیب میبینی ...

مرسی گلم بلاخره یکی درست راهنماییم کرد اره هر جور حساب میکنم تو دوسال خیلی آسیب میبینم

دیروز چکاپش بود، اثر نکرده و بدتر شده. همه‌اش میکم باشه خدا تو اگر میخواستی ببریش چرا از زیر ...

الهی قربونت برم عزيزم، مطمئن باش هرچی اتفاق بیفته خیره، امیدوارم زود خوب بشه عزيزم، بیماریش چی هست

واقعا اصلا ارامش ندارم از شوهرم که دور میشم تا دوهفته نمیبینم خیلی ناراحتم همش جوری که نمی تونم هیچ ...

انشالله همیشه خوب زندگی کنین و اینجوری به هم وابسته باشین

فقط خدا
مرسی گلم بلاخره یکی درست راهنماییم کرد اره هر جور حساب میکنم تو دوسال خیلی آسیب میبینم

قربونت گلم،باور میکنی منم تو 31سالگی ازدواج کردم و کلی برنامه داشتیم و نوبت تالار گرفتیم ولی  کردنا شد و کنسل شد بدون هیچ جشنی رفتیم خونمون. و البته قبلش باردار شدم و مجبور شدیم زودتر بریم سر زندگیمون و خدارو شکر که صبر نکردیم چون تو اون چند سال کلی قیمت‌ها تغییر کرد، هیچی قابل پیش بینی نیست گلم هیشکی از فردا خبر نداره قدر همون شادی‌های کوچیک بدون.