2777
2789
الانم خواهر شوهرم که دوتا دختر داره دیروز اومده میگه ۴ ماهه حاملم از دیروز هی دارن پیش من میگن خوشحا ...

واقعا از همچین مردی که خیانت میکنه و تا حد مرگ کتکت میزنه بچه هم میخوااای؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴ ماه عقدم شوهر داره گارگاه کابینت سازی میزنه و کلی وام قسط داره الان به من میگه یا دوسال عقد بمو ...

خب عزیزم مزیت ها و معایب هرکدوم رو تو کاغذ بنویس و ببین کدوم به نفعته و ببین دلت کدومو میگه و چه جوری حال دلت بهتره، من بودم زودتر عروسی میگرفتم میرفتم خونم. ولی اگه عروسی واست مهمتره صبر کن 

الهی عزیزم انشاالله لطف خدا شامل حالت بشه و به زودی بیای خبرای خوب بدی خیلی سخته درکت میکنم. 

دیروز چکاپش بود، اثر نکرده و بدتر شده.

همه‌اش میکم باشه خدا تو اگر میخواستی ببریش چرا از زیر عمل نجاتش دادی، میگفتن احتمال اینکه زنده نمونه هست. با راحتی میبردیش ن زجر بکشه😔

میگم خدایا تو تنهایی منو دیدی، بخاطر مشکلی داریم نمیتوتم ازدواج کنیم. دلمون بهم خوش بود،زندگی شاهانه نداشتیم ولی خوش بودیم همون ی ذره خوشی رو هم برای من ندید😭

همه‌اش میگم من گناهکارم مادرم چی؟ اون ک گناهی نداره . اگر خواهرم طوریش شه اونم دق میکنه و الان مادرمم داره اب میشه چ برسه ب زمانی ک نباشه. من باید چکار کنم؟😭

خودکشی‌ام گناهه😔

دیگه کسی نمیتونه کاریش کنه، فقط خود خدا باید معجزه کنه ک اونم بعید میدونم😭

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من به خاطرش جلو همه واستادم ولی خیلی بی محلی می کنه بهم

گلم درکت میکنم تو شرایط سختی هستی اما اگه میتونی جداشون میدونم تصمیم گیری برات سخته دردو صورت جدا نشو یک اینکه حمایت خانواده و شرایط جداشدن نداشته باشی دو اینکه شوهرت عوض شده باشه

تنها مزیت دوسال موندن اینه که عروسی تو تالار گرفته میشه تجملاتی تر از تو خونس

به نظر من تجملات مهم نیست و خوشبختی نمیاره عزيزم ولی بخوای دوسال صبر کنی کلی از نظر روحی آسیب میبینی. اول فکر خودت باش نه چبز دیگه