2777
2789
عنوان

دورهمی ترسناک😂👻

322 بازدید | 47 پست

باردارا نیان🥲💗

خب هر داستان ترسناکی بلدین بگین😂🦦

تئوری هایی که شنیدین و بهش اعتقاد دارین 

منتظرمم🦦

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

یه خانمی بود زن عموشون طلسمشون کرده بود 

چون نمیخواست از ارث عموش به مادربزرگش بده 

ازش خبری نشد ؟؟

اسمشو یادم نی

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حال ندارم بنویسم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

ما خونمون قدیمیه طبقه پایینمون جن داره یه شب انار گذاشته بودیم تو راه پله که خنک باشه شب همش صدای پلاستیک و پا میومد با اینکه ما تو اتاق بودیم صبح که بیدار شدیم راه پله پر انار بود و پوسته انار...

از این بدترم بوده ولی چون خودم میترسم نمیگم🥺

دیشب  رفتم  حموم   ساعت  3     چون  فرصت نشد  قبلش    بعد حموم دستشوییمون    پیشدهمه  اول حموم بعد دسشویی     تو فکر  کاربرا میگفتن   ساعت سه بری حموم جن میاد    بودم   یهو چشمم خرد تو دسشویی       یکی توش بود قلبم ریخت  یهو جیع زدم       دیدم  شوهرمه      لامپم  روشن نکرده بود    اخه   قبلش  خاب بود       گفت از بس  نی نی سایتی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
یه خانمی بود زن عموشون طلسمشون کرده بود  چون نمیخواست از ارث عموش به مادربزرگش بده  ازش ...

یکی ام بود 

معامله با جن

انگاری جن اومده خوابش گفته برو یه قسمت انباری رو تمیز کن اگه تمیز کنی واست طلا میدیم این بنده خداام میخواست تمیز کنه ولی خداروشکر یکی پیداش شد از این چیزا اطلاع داشن گفت بدبخت میشی اگه به حرفاشون گوش کنی مجبوری کم کم دیگه وقتی گفتن خانوادتو بکش هم بکشی

اونم خبری نی ازش

ما خونمون قدیمیه طبقه پایینمون جن داره یه شب انار گذاشته بودیم تو راه پله که خنک باشه شب همش صدای پل ...

عزیزمم🥺

ماام پارسال خونمون تهران بود همکف بود خیلی وحشتناک بود دیگه من خونه تنها موندنی سکته میکردم 

ما خونمون قدیمیه طبقه پایینمون جن داره یه شب انار گذاشته بودیم تو راه پله که خنک باشه شب همش صدای پل ...

جدی   مگه  هست  واغعا   موندمدباور کنم یا نه    اخهدمندهیچی  ندیدم  تا الان   بجز بچگی  اونم نمیدونم چی بود  واقعی یا  خابدبود

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
دیشب  رفتم  حموم   ساعت  3     چون  فرصت نشد  قبلش   &n ...

😂😂

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !