2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 20 پست
توی گذشته کنکاش نکنید. همین رفتار غیر اخلاقی و مخرب رابطه هست. یکم عاقلانه رفتار کنید. در هر حال ...

جمله آخرتون اگه ب زندگی آیندش آسیب نزنه 

من با همینجاش مشکل دارم چون این خانوم هنوز هست هرروز هست فقط کاش انتقالی بگیره بره واقعا برام عادی نمیشه تحمل حضورش

:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کن الان بفهمی چیزی عوض میشه نامزدیت رو بهم میزنی؟ عزیزم هرچی بوده اون خانم انتخاب نامزد شما نبو ...

نه واقعا نمیتونم ب هم بزنم 

اما ب این فک میکنم ک چرا نامزدم الکی میگه چیز خاصی بینمون نبوده 

:)
نه واقعا نمیتونم ب هم بزنم  اما ب این فک میکنم ک چرا نامزدم الکی میگه چیز خاصی بینمون نبوده&nb ...

خب کی میاد واقعا با جزئیات همه گذشته رو تعریف کنه اونم برای همسرش

قبول دارم سخته باهم همکارن و شما نگرانی ولی خب اگه بهم حسی داشتن باهم میموندن دیگه به هردلیلی اون رابطه تموم شده 

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
جمله آخرتون اگه ب زندگی آیندش آسیب نزنه  من با همینجاش مشکل دارم چون این خانوم هنوز هست هرروز ...

عزیزم زندگی آیندش!!! این خانوم تو گذشته بوده، و توی حال قرار نداره.

اگه میخواید هرچه زودتر رابطه تون تمام بشه هر ثانیه به تفکرات تون دامن بزنید.

کم پیش میاد شخصی به رابطه قبلی برگرده.....

نامزد شما ممکن با هر دختر دیگه ی هم دوست بشه، ایشون رفتن، یکی دیگه آمد!!! اون موقع هم حساس به شخص جدید میشید.

ی سوال از خودتون بپرسید.به نامزد و رابطه تون مطمئن هستید یا نه؟؟ اگه نیستید، همینجا تمامش کنید، قبل از اینکه وابسته تر بشید و خودتون با تفکرات تون رابطه تون خراب کنید. 

این سوال خیلی مهمه، فقط خودتون واقع بینانه و عاقلانه تو خلوت خودتون جوابش بدید.

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد