2777
2789
عنوان

متاهل ها

259 بازدید | 14 پست

خانم ها این ماه قرص اورژانسی خوردم و بعدش انگار واژنم خشک شده 

حتی بعداز پریود هم خوب نشدم 

عفونت هم ندارم تازه ازمایش دادم چطوری اینطوری شدم راه دزمانش چیه

😇

درمانش نمدونم ولی  موقتا و برای رابطه میتونید از ژل لوبریکنت استفاذع کنید کاملا بی هطر و بر پایه ابه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جلوگیری طبیعی انجام نمیدی میدونی در اینده ولسه بچه دار شدنت چقدر سخته 

عه چرا سخت ممکنه بچه دار نشم؟؟

طبیعی مطمعا نیست اخه همش باید مراقب باشیم

همش از کاندوم استفاده میکنیم و متاسفانه ای سری پاره** شده

😇

عه چرا سخت ممکنه بچه دار نشم؟؟ طبیعی مطمعا نیست اخه همش باید مراقب باشیم همش از کاندوم استفاده میک ...

انشالله که خدا تو دل همه بچه بزاره

ولی تاجایی که من شنیدم میگن ممکنه سخت حامله شد من خودم اصلا استفاده نمیکنم یکسالی هم گذشته حتی بدون کاندوم

برای خشکی  چیکار کنم گلم؟

نمیدونم تا حالا برام پیش نیومده ولی خب بنظرم دیگه از قرص استفاده نکن چون هرکاری کنی باز اون باعث خشکی میشه. من از ژل بانوان استفاده میکنم روش نوشته بود نرم کننده هم هست بنظرم استفاده کن شاید نرم بشه اثر کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز