2777
2789
عنوان

درد 😭

113 بازدید | 6 پست

من خیلی بدشانسم...

هر راهی که انتخاب کردم نتونستم ادامش بدم..

آدم ضعیفی هستم هرکسی که بهم بگه تو نمیتونی رو حرف اون حساب میکنم...

هیچکی دوستم نداره 😭😭😭

هر دوستی که داشتم از دستش دادم چون اینقدر که باهاش خوب بودم از پشت  بهش خنجر زد...

الان خودم به این نتیجه رسیدم که نمیتونم  و نمیدونم که دارم چیکار میکنم روزام تکراری شده از خودم خستم خودمو دیگه دوست ندارم حتی از خودمم متنفر شدم 

وا عزیزم والا این حرفارو که داری راجب خودت میزنی منم باشم متنفر میشم از خودم😐💔چرا فک میکنی کسی دوست نداره به قول خودت خوب بودی خوب هستی پس قطعا هستن کسایی که دوست دارن و اینکه چرا باید رو حرف آدمای پلشت دورت ک میگن نمیتونی حساب باز کنی مگه جیره ات دستشونه😒😑یکم عزت نفس داشته باش خودت خودتو دوس داشته باش که بقیه هم بهت احترام بذارن و دوست داشته باشن😌❤

کوردم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا عزیزم والا این حرفارو که داری راجب خودت میزنی منم باشم متنفر میشم از خودم😐💔چرا فک میکنی کسی دوس ...

وقتی خواهران رو میبینم که باهم خوبن همیشه هرچیزی که میشه میندازنش گردن من تنهام با دوستاشون میرن بیرون و من که تنها میمونم تو خونه و ی روز یکی از فامیلا بهم تیکه انداخت سرهمین 

[QUOTE=327659687]وقتی خواهران رو میبینم که باهم خوبن همیشه هرچیزی که میشه میندازنش گردن من تنهام با دوستاشون میرن بیر ...[/QUOTE

مگه زبون نداری ک جوابشونو بدی و از حقت دفاع کنی حتمل نداری ک اونا پررو شدن دیگه توام برو بیرون مگه زندانی هستی توام دختر همون خونه ای😑😒

کوردم🌱

[QUOTE=327659687]وقتی خواهران رو میبینم که باهم خوبن همیشه هرچیزی که میشه میندازنش گردن من تنهام با ...

اتفاقا زبون دارم جوابشون هم میدم ولی مشکل اینه که تنهام 

مثلا با کی برم بیرون، با کی بگم بخندم با کی هر موقع دلم گرفت حرف بزنم 

اتفاقا زبون دارم جوابشون هم میدم ولی مشکل اینه که تنهام  مثلا با کی برم بیرون، با کی بگم بخندم ...

والا منکه با خودم حال میکنم کافه میرم رستوران میرم به خودم میرسم اگه موقعیتش باشه مگه حتما باید ی دم عین روباه به خودم بچسبونم که چی؟چون تنها نباشم؟

کوردم🌱