2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین داری؟اگ داری به شغل میگم پولش عالیه.از تو دیوار ظروف گل سرخی و قدیمی ارزون پیدا کن برو بخر بیار خونت.پیج بزن قشنگ عکسشون رو بزار اولش یکم سخته بعد راه میوفته.با سود مثلا ۱۰۰.۲۰۰بفروش.من قبلا کردم هفته ای سه چهارر تومن سود کردم الان فعلا ماشین نداریم

ماشین داری؟اگ داری به شغل میگم پولش عالیه.از تو دیوار ظروف گل سرخی و قدیمی ارزون پیدا کن برو بخر بیا ...

یعنی همونا رو با سود بفروشم؟خوب ارزون نمیدن خودشون که من سود ببرم 😔

شغلای مربوط به خوراکی ها کیک شیرینی فینگرفود پیراشکی سمبوسه و...مخصوصا که سالم و خونگی هم باشه ...

آخه اینا جا میخواد اجاره کنم،داخل خونه هم درست کنم چه جوری بفروشم؟

یعنی همونا رو با سود بفروشم؟خوب ارزون نمیدن خودشون که من سود ببرم 😔

نه ببین کدوم شهری من میتونم کمکت کنم.بهت بگم قیمت کدوم چطوره.تا راه بیوفتی اونایی ک مناسب میدن رو میخری میاری خوب عکاسی می‌کنی هر کدوم رو با صد ثدوپنجاه سود پست می‌کنی تو اینستا خیلی زود هم فروش میگیری باور کن 

آخه اینا جا میخواد اجاره کنم،داخل خونه هم درست کنم چه جوری بفروشم؟

میتونین اولش از همون خونه شروع کنین تجهیزات خاصی نمیخواد که جایی اجاره کنین بعد هم ببرین برای سوپری ها مدرسه ها بوفه های دانشگاه و...بازاریابی کنین کم کم اگه هم کیفیتش خوب باشه هم خوشمزه باشه و قیمتشم خوب باشه میپسندن و سفارشاتتون زیاد میشه 

نه ببین کدوم شهری من میتونم کمکت کنم.بهت بگم قیمت کدوم چطوره.تا راه بیوفتی اونایی ک مناسب میدن رو می ...

مثلا مربوط به چه چیز قدیمی باشه؟ظروف باشه،مسی باشه،برنج باشه،گردنبند باشه سماور کدومش زودتر فروش میره؟من هشتگردم استان البرز خودم ماشین ندارم 

تازه میتونی ب طرفی ک میخری بگی اینا دیگ از مد افتادن لازم دارم میخرم ولی بقیه چیزا ک با ارزشه رو طبی ...

آخه خریدار خاص خودشو داره اینا ،مثلا چون چینی قدیمیه هر کسی نخره،یه سرچ کنم ببینم چی دارن،میگم اگر کمد قدیمی دراور اینا رو بخرم تعمیر کنم بفروشم خوبه به نظرت؟

آخه خریدار خاص خودشو داره اینا ،مثلا چون چینی قدیمیه هر کسی نخره،یه سرچ کنم ببینم چی دارن،میگم اگر ک ...

ببین من اول خرید کردم.خب عکس هاش رو گذاشتم.شروع کردم به گشتن.اون پیج های آنتیک رو.هرکسی کامنت گذاشته بود رو فالو کردم.اونام برگشتن منو فالو کردم و خرید و فروش شروع شد خیلی خوبه درآمدش انصافا