پارسال متوجه شدیم پدرم داره به مادرم خیانت میکنه اونم با یه زن بیوه که دوتا بچه داره و دختر بزرگش همسن منه،شهر کوچیک زندگی میکنیم،پدرم شغل و درامد خیلی خوبی داره،این خانوم هم جذب همین شدن،پارسال مادرم رفت با خانوم دعوا کرد ولی نه بابام نه خانوم گردن نگرفتن که باهم رابطه دارن ،تازه خانومه پررو پررو تهدیدمون میکرد که اعاده حیثیت میکنم ولی ما مدرک داشتیم و مطمئن بودیم با هم رابطه دارن،بابام پارسال قول داد جبران میکنه و سمت خیانت نمیره ولی باز چند ماهی هست که رفتار مشکوک داره و مامانم باز متوجه خیانت شد و خونه رو ترک کرده رفته اونیکی خونمون و میخوان کلا جدا بشن،خواهر بزرگم دوبار طلاق گرفته منم یبار تو نامزدی جدا شدم،همه با انگشت نشونمون میدن و مسخره میکنن ولی نمیدونن چی به ما گذشته چقدر بدبختی کشیدیم😭با سیلی صورتمونو سرخ نگه میداریم،ازینور هم خانوادمون اینجوری داره از هم میپاشه😭منم میخوام زنیکه رو گیر بندازم باهاش دعوا کنم بگم پاتو از زندگیمون بکش بیرون،یا به سرم میزنه خودکشی کنم همه به خودشون بیان یا از خونه فرار کنم،چیکار کنم راهنماییم کنین😭😭
عزیزم وقتی که مادرت نتونسته کاری کنه تو میخای چیکار کنی گیرم گیرش انداختی و دعوا راه انداختی تهش ک چی بابات عوض میشه؟میره سراغ ی زن دیگه ذات آدمارو که نمیشه تغییر داد مادرتم طلاق بگیره بهتر از اینه که با ی مرد خیانتکار زندگی کنه و جوونیشو حروم کنه به پای این ادم😅