2777
2789
بخدا منم از ۲ش شاید سر جمع ۵ ساعت نخوابیدم هی تب سنج میزارم دارو میدم تن شویه میکنم

انشالله خوب بشن قدیما یادمه بچه بودیم در سال شاید دوبار وحشتناک مریض میشدیم اونم آپول میزدیم دو ساعته خوب بودیم الان چرا اینطور شده مریضیا کمه کم بای ۳ روز حالت فوق بد باشه تا یک هفته ده روزم علائمش باهاته

😊
گلوشو نگاه کرد گفت عفونت کرده گفتم آنتی بیوتیک نده گفت شدید شه سرفه هم اضافه میشه انشاله همه ی بچه ...

دو سه روز بیشتر نده خیلی عوارض داره آنتی بیوتیک من اولا خیلی اصرار  میکردم دکتر آنتی بیوتیک بده بعد که از عوارضش شنیدم اصلا دلم نمیخواد  به بچه هام بدم.پسرم هم سه روز بیشتر آزیترو مایسین ندادم بهش با اینکه سرفه میکرد ولی دلم نیومد بیشتر بدم بهش  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر اولی آزیترومایسین ۲۰۰ داد ی روز دادم دیدم تاثیر ندارن دکتر خودش آموکسی کلاو ۲۲۸ داده

ظاهرا به این بیماری آموکسی کلاو جواب میده هم کلاسای پسرمم هفته پیش مریض شدن  دکتر بهشون داده بود

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
انشالله خوب بشن قدیما یادمه بچه بودیم در سال شاید دوبار وحشتناک مریض میشدیم اونم آپول میزدیم دو ساعت ...

اره بخدا از اول مهر پدرم دراومده

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

دو سه روز بیشتر نده خیلی عوارض داره آنتی بیوتیک من اولا خیلی اصرار  میکردم دکتر آنتی بیوتیک بده ...

واسه ۵ روز بهش داده گفت شدید نشده اول بیماریشه

آره منم مخالم حتی به دکتر گفتم اگه راه داره ننویس ولی گاهی چاره ای نیست 

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

من دوره دارو رو کامل میکنم ی کم طول بکشه پیش ی دکتر دیگه میبرم دکتر خودشون تا مجبور نشه آنتی بیوتیک نامیده

مهم اینه عفونت و بیماری تو بدن نمونه

بدن بچه ها ضعیف شده ویروس و بیماری قوی

انشالله خوب بشن قدیما یادمه بچه بودیم در سال شاید دوبار وحشتناک مریض میشدیم اونم آپول میزدیم دو ساعت ...

و اصلا تمومی ندارن مریضی ها.من هفته پیش از پسرم گرفتم و مریض شدم خوب شدم دخترم از من گرفت  دوباره من از دخترم گرفتم پسرم هم دوباره تب کرد و سرفه میکنه همینطور داره میچرخه،به دکتر هم که گفتم حرفم رو تایید کرد و گفت اصلا مصونیتی نداره مراقبت نکنید همینطور می چرخه تو خونه تون😐😐

خدا سلامتي بده به دخترتون ،من از مهر ماه دائم به صورت سيكل خودم و دخترم درگير بيماري ويروسي هستيم وا ...

واقعا سخت و خسته کننده شده دختر بزرگه از مدرسه میاره خونه کوچیکه رو درگیر می‌کنه دوتا بچه مریض واقعا سخته