2777
2789
دختر من هم با سرم و آمپول بهتر شد ولی دارو فقط استامینوفن و قرص دل درد و تهوع بهش داد دکتر گفت آنتی ...

دختر من تب داره سرفه وحشتناک با گرفتگی بینی موقع خواب

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

ما سه هفتست مریضیم خیلی ویروس وحشتناکی بود همه علائمم داشتیم الان فقط سرفه هامون مونده نمیدونم قراره ...

من الان چند شبه خوابم نمیبره خیلی بده فقط شبا خیلی اذیتم چون تا میاد خوابم ببره تنگی نفسمیاد سراغم

😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دوشنبه تا الان ۲ باز بردم دکتر

ولی یه متخصص بیماریهای عفونی به من گفت دوره داره، زمانبره

شما هم نگران نباش، کلا سخت خوب میشه این ویروس جدیده

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
من الان چند شبه خوابم نمیبره خیلی بده فقط شبا خیلی اذیتم چون تا میاد خوابم ببره تنگی نفسمیاد سراغم

بخدا منم از ۲ش شاید سر جمع ۵ ساعت نخوابیدم هی تب سنج میزارم دارو میدم تن شویه میکنم

دختر من هم با سرم و آمپول بهتر شد ولی دارو فقط استامینوفن و قرص دل درد و تهوع بهش داد دکتر گفت آنتی ...

گلوشو نگاه کرد گفت عفونت کرده

گفتم آنتی بیوتیک نده گفت شدید شه سرفه هم اضافه میشه

انشاله همه ی بچه ها سلامت باشت

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

اره دقیقا منم اینطوریم اونقدر داروخوردم که حدنداره چهارباردکتررفتم کلی امپول و سرم الانم برای تنگی نفسم اسپری داده دکتر

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
گلوشو نگاه کرد گفت عفونت کرده گفتم آنتی بیوتیک نده گفت شدید شه سرفه هم اضافه میشه انشاله همه ی بچه ...

دکتر اولی آزیترومایسین ۲۰۰ داد ی روز دادم دیدم تاثیر ندارن دکتر خودش آموکسی کلاو ۲۲۸ داده

پسر منم تا یه روز کامل تب داشت عفونت گلوش خیلی زیاده اموکسی کلاو داددکتر بهش میدم الان پنج روزه خیلی ...

دقیقا بچه های منم اشتها ندارن بی حالت

خودم یکشنبه یهو تب و لرز و فشارم اومد پایین بدن درد  گلو درد  سرفه  به طوری که نفس کشیدن سخت شده بود همراه با ضربان قلب بالا  سرم زدم و دوسه تا آمپول ریخت داخلش   

کلد استاپ و ویتامین سی جوشان و ناپروکسن  شربت دیفن و شربت تئو فیلین 

تازه از بعد از ظهر دیروز کمی بهتر شدم 

لطفا برای راحت گذشتن دوران بارداری و سلامت و راحتی در زایمانم در دعا باشید ممنونم