2777
2789

اره به لطف خدا بخون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز ۳۴ ام هستم فعلا اتفاقی نیفتاده

شما هم با یس گروهی واسع حضرت ابوالفضل هستی؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

تا دلت بخواد.هر چی بخوام اتفاق بیفته سریع می رم سراغ قرآن و سوره ی یس می خونم.من عاشقشم.زیباترین و بهترین سوره ی قرآن هست به نظر من.سریعا حاجت میگیرم ازش.از خدای بزرگم واقعا ممنونم که این معجزه رو در اختیار بندگانش گذاشته.

البته میگن چله ش هم خیلی عالی جواب میده

عع فکنم تو یه گروهیم😁😁😁

اره حتما.من نفر۲۶ بودم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

تا دلت بخواد.هر چی بخوام اتفاق بیفته سریع می رم سراغ قرآن و سوره ی یس می خونم.من عاشقشم.زیباترین و ب ...

همه سوره های قرآن زیباس گل 

زیباترین سوره نداریم که😑

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
همه سوره های قرآن زیباس گل  زیباترین سوره نداریم که😑

چرا داریم.یس و الرحمن آهنگشون خیلی زیباست و خیلی راحت و روان هم هستن.معنای بسیار زیبا و دلنشینی هم دارن.من مخصوصا خیلی یس رو دوست دارم و خوندنش برام خیلی روح بخشه 

چرا داریم.یس و الرحمن آهنگشون خیلی زیباست و خیلی راحت و روان هم هستن.معنای بسیار زیبا و دلنشینی هم د ...

آها از اون لحاظ بله حرف شما درسته

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد