2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدم قرعه کشی اعصابم خرده از کجا بدم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
کالا برگه اعتباره باید بری خریدر

یعنی چی؟پولشونمیریزن؟متال مال ماالان کالابرگ نفری۲۲چشارژ کردن استفاده نکنیم میسوزه یاپولشومیریزن بایارانه

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
یعنی چی؟پولشونمیریزن؟متال مال ماالان کالابرگ نفری۲۲چشارژ کردن استفاده نکنیم میسوزه یاپولشومیریزن بای ...

میسوزه ، پول نیست اعتباره استفاده نکردی میسوزه نکردی هم میتونی همون پول یارانه برداری بدون 220 اعتبار

یعنی چی؟پولشونمیریزن؟متال مال ماالان کالابرگ نفری۲۲چشارژ کردن استفاده نکنیم میسوزه یاپولشومیریزن بای ...

عزیزم این کالا برگ ها رو پول نقد نمیدن در صورت خرید با کارت یارانه اضافه میشه به اعتبار خربدتون

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌