2777
2789
عنوان

مدرک دیپلم

602 بازدید | 21 پست

سلام بچها.

من رشتم ریاضی بود سال دهم و خوندم و ی درسو افتادم

ولی یازدهم و دوازدهم خیلی تجدید آوردم خورد ب کرونا و تعطیلی مدرسه و قطعی اینترنت و کلا نشد درس بخونیم و انگیزمو از دست دادم

میشه مدرک و با پول خرید ؟کسیو دیدید ک با پول خریدن باشه چجوریه؟

اصلا برای دانشگاه اینا نمیخام، فقط میخام برم فدراکسیون ورزشی برای مربی گری بخونم ک اونم دیپلم و میخوان 

امتحانم نمیتونم بدم چون هیچی یادم نیست و بلد نیستم

قبل کرونا یکی از همکلاسیای من خرید. نهم بود ترک تحصیل کرد تا لیسانسشم خرید باباش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری، نمیدونی ؟

نه ☹️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ماشالله با این همه جدید چجوری رفتی رشته ریاضی

عزیزم قبلش من معدل همه سالام زیر بیست نبود ، شرایطتم بد شد و اومدن کرونا،و ما جاییکه زندگی میکردیم اصلا معلم برامون نمیومد دبیرستان

اگه بفروشن هم استعلام بگیرن لو میری من خودم مدرسه بزرگسالان دارم درس میخونم رشتمم ریاضیه

اگ میگن اگ جای معتبر باشه استعلام بگیرن و نمیفهمن ک خریدی؟

مدرسه بزرگسالان و پول بدی بهشون قبول نمیکنن ک غیر حضوری یا ی جوری قبولت کنن؟

شما ی غریبه ای لزومی نداره ک دروغ بگم ن میشناسمت ن چیزی  تا زندگی کسیو از نزدیک ندیدی قضاوت نک ...

عزیزم چیزی نگفتم  ک (عجبب) جنبه تعجب داره برای فردی ک نمیدونسته و با گفته های شما مطلع شده 

اگ میگن اگ جای معتبر باشه استعلام بگیرن و نمیفهمن ک خریدی؟ مدرسه بزرگسالان و پول بدی بهشون قبول ...

اگه جای معتبر بخری و اشنا پارتی تو اموزش پرورش داشته باشی که خوبه من پرسیدم سی میلیونی میشد ک من رشتم ریاضیه

مدرسه بزرگسالان من درسا داخلی هیچیی اصلا نخوندم سوال با جواب دادن اونجا گوشی میبردم رو گوشی همرو مینوشتم مستمر بیست نمره کتبی امتحانم بیست فقط نهاییشو باید بخونی ک بد اوضاعیه

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

اگه جای معتبر بخری و اشنا پارتی تو اموزش پرورش داشته باشی که خوبه من پرسیدم سی میلیونی میشد ک من رشت ...

نمیشه نخونی و پول بدی، کسی نبوده ک همون جایی ک درس میخونی؟

لو میری عزیزم برو ثبت نام یه رشته ای که علاقه داری مدرسه بزرگسالان.براش وقت بزار مدرکتو بگیر الان ...

اخع من از یکی شنیدم ک خودِ مدرسه پول میدن،اونام قبولت میکنن