2777
2789
چند تا برنامه بهم معرفی کن تروخدا پیام ندم دارم دیونه میشم چند دقیفه پیش پیام دادم دوباره 

وای منم یه دوست داشتم وقت وبیوقت مزاحم میشد

۲هفته پیش بهش التماس کردم ولم کنه

دیوونه ام کرده بود

تودخترمگه شخصیت نداری؟!😁😂😆😆

باباولش کن بدبخت رو

چندبازی توی گوشیت نصب کن

اگه درس ومشق داری به اونهابرس

حداقل مهندسی دکتری مجردپیداکن مخش روتیلیت کن مگربگیرتت راحت بشه بدبخت🤣🤣🤣🤣

حداقل ازپول نت وشارژسیم کارتت به خوبی استفاده کن

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم یه دوست داشتم وقت وبیوقت مزاحم میشد ۲هفته پیش بهش التماس کردم ولم کنه دیوونه ام کرده بود ...

اخه بدم میاد به پسر پیام بدم حس بدی دارم 

اره دیگه پیام نمیدم زشته اما وسوسه میشم 

اخه بدم میاد به پسر پیام بدم حس بدی دارم  اره دیگه پیام نمیدم زشته اما وسوسه میشم

سنت کمه؟!

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
پس اره کمه

دانشگاه رفتی؟!

اگرنرفتی حتمابرو

دنیات عالی میشه

اگرشماره طرف روحفظ نیستی پاکش کن

اخه در حد دو یا سه ساعت در هفته میبینمش 

گفتم شماره وآیدیهاش و.....روپاک کن

توتنهایی؟!

یعنی احساس بی کسی وتنهایی میکنی؟!

گفتم شماره وآیدیهاش و.....روپاک کن توتنهایی؟! یعنی احساس بی کسی وتنهایی میکنی؟!

نه بخدا خیلی دوستم دارم با مامانم خیلی دوستم اما خو وابسته این شخص شدم اونم خسته شده فک کنم 

نه بخدا خیلی دوستم دارم با مامانم خیلی دوستم اما خو وابسته این شخص شدم اونم خسته شده فک کنم 

بیچاره اون😔😔😔😔😔😔😔

منم یه مدت زیادبه دوستم زنگ میزدم

نه اینکه وابسته اش باشم

بخاطردوستی

بعددیدم زیادی شد

گفتم دیگه زنگ نمیزنم

جالبه اونم مسدودکردم

۱هفته سخت بودولی الان راحت شدم

بیچاره اون😔😔😔😔😔😔😔 منم یه مدت زیادبه دوستم زنگ میزدم نه اینکه وابسته اش باشم بخاطردوستی ...

منم دبگه امشب آخرین پیاممه من شبا پیام میدم نمیدونم چه مرضیه طول روز اصلا 

شمارشو حذف میکنم 

منم دبگه امشب آخرین پیاممه من شبا پیام میدم نمیدونم چه مرضیه طول روز اصلا  شمارشو حذف میکنم&nb ...

بشین تایپیکهای آخررونظردهی کن تاخودصبح مشغول میشی😁😂🤣🤣

اماجداازشوخی کارخوبی میکنی.خودت راحت میشی اینجوری