2777
2789
بابای من کرم هایی رو بدنش میدید و صداهایی میشنید که وجود نداشتند رفتیم پیش یه روانپزشک درجه یک دارو ...

باز خوبه اسیب نزده به کسی ..اسم روان پزشکتونو میگین لطفا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا چون تهران پایتخته میتونی دگنرهای خیلی بهترم پیدا کنی

قراره پیش آذرخش مکری هم بریم ولی مشکل نخوردن دارو و ادامه پیدا نکردن روند درمانه..اگر بدونی امشب چه ابروریزی شد الان تنها نشستم منتظرم ببینم چیکار کردن بردن بیمارستان دعا کن

میتونی بگی چی شد که اینقدر ناراحتی؟

برادرم اسکیزوفرنی داره هر شب باید مراقبش باشیم خودشو نکشه یا کسیو نکشه..امشب یه لحظه غافل شدیم رفت پیش همسایه روبه روییمون چاقو برداشت گرفت جلو گردنش همه ی کوچه ریختن بیرون من و خونوادمم بدو رفتیم یه وضعی بقیش بدتره دستام میلرزه

برادرم اسکیزوفرنی داره هر شب باید مراقبش باشیم خودشو نکشه یا کسیو نکشه..امشب یه لحظه غافل شدیم رفت پ ...

وای خدا چقدر ناراحت شدم. خدا شفا بده😔

حتما از اول اینجور نبوده؟

نمیشه بستریش کنید؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
وای خدا چقدر ناراحت شدم. خدا شفا بده😔 حتما از اول اینجور نبوده؟ نمیشه بستریش کنید؟

بچه بود یه نشونه هایی داشت ولی کسی تشخیص اسکیزو نمیذاشت اشتباهی میگفتن بیش فعاله.یبار بستری شد باید دارو مصرف میکرد بعدش ک نکرد..امشب از طبقه دو خودشو پرت کرد رو ماشین ک بیاد دوباره سراغ یارو شیشه ماشین خورد شد کلا..بزور گرفتمش با بابام اون همسایهه فحشو میکشید زنگ زد پلیس ما هم زدیم اورژانس..سرم داره گیج میره

بچه بود یه نشونه هایی داشت ولی کسی تشخیص اسکیزو نمیذاشت اشتباهی میگفتن بیش فعاله.یبار بستری شد باید ...

وای عزیزم

چه چیزایی به تو گذشته امشب

بخدا دلم به درد اومد

من میدونم اون طفل معصوم خودشم چقدر اذیت میشه😔

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی