2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر اون زرده چشممو گرفت چقدر خوش رنگه ازکجا گرفتی؟

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
بیشتر اون زرده چشممو گرفت چقدر خوش رنگه ازکجا گرفتی؟

😂😂😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
زرده چیه

لباس اتو کجا گرفتی؟خیلی خوشگله

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

پسر همکفی رو چه کردی؟

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

خوشگل و ظریفه

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
بند سوتین میگه

من نتونستم بگم که میگه که توپسری و..