2777
2789
عنوان

آبله مرغان

233 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من آبله مرغان گرفتم 

اگه راهکاری ترفندی سراغ دارید که زود خوب بشم 

ممنون میشم معرفی کنید 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بگم انجام میدی؟

۱۰۰٪ انجام میدم 

البته بستگی داره که چی بگی..

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
خاک شیر و تخم شربتی و عرق کاسنی هم خوبه

ممنون بابت راهنماییتون 

۱۰۰٪ انجام میدم  البته بستگی داره که چی بگی..

من خودم ابله گرفتم روز دوم داشتم از شدت خارش گریه میکردم و حالم خیلییی بد بود حس مرگ داشتم تا اینک تو همین سایت تاپیک ابله سرچ ر

زدمو تاپیکای قبلیو خوندم مردم نوشته بود عنبر نسا دود کن باورم نشد ولی ذینقد حالم بد بود گفتم خانوادم بخرن اونام مسخره کردن ولی خریدن 

خلاصه. توی دستورش ک ت نینی سایت نوشته بود میگفت یدونه عنبرو اتیش بزن و برو زیر یه ملافه تا دود کنه و ۱۰ دقیقه ۱۵ دقیقه بمون خلاصه روزی سه بار اینکارو باید انجام داد من یروز انجام دادم فرداش خشک شدن ابله هام و خارششون از بین رفت و به طرز عجیبی ابله هام واقعا درمان شدن و واقعا خوب بود تنها چیزی ک توصیه میکنم همین عنبر نساست به اضافه اینکه  هر روز سه بار یه قاشق کامل  خاک شیر بریز  تو یه لیوان اب بخور

خلاصه اینا برا من جواب داد

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

فدات انشالله زود خوب شی

خدا نکنه.

ممنون .

دختر من هفته پیش گرفت موقعی که دونه ها خارش شدید داشتن تو وان آب و نشاسته بریز بشین توش رفع میشه خارشش

در کل سردیجات بخوری برات خوبه غذاهای ادویه دارو سرخ کردنی ام نخور

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
من خودم ابله گرفتم روز دوم داشتم از شدت خارش گریه میکردم و حالم خیلییی بد بود حس مرگ داشتم تا اینک ت ...

ممنون 

من فقط می‌خوام زود خوب بشم و جای ردش نباشه .