2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سه هفته دیگه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ی روزمونده ب چهارشنبه سوری حس خوبی بهم میده

وای نمیترسیییی😆😆😆من خیلی میترسم از ترقه اینا پرت میکنن 😂😂😂

دیروز رفتم تراس سیب زمینی بردارم یه بمبک ترکوندن کم مونده بود همونجا زایمان کنم😂😂😂خیلی میترسم ولی راست میگی حس خیلی خوبی داره 

منو بردی به چندین سال پیش اونموقع که بچه بودم

بچه که بودم شمع سیب و سیر خیلی کوچولو تازه مد شده بود یه سینی اسپند ریخته بودن لا به لای اسپندا عود زده بودن مثل فشفشه روی کیک یکی دوتاشم روشن کزده بودن آخخخخخخ

بوش پیچید تو سرم باز 🥲

تفنگ اسباب بازی اون اون باروت اسباب بازیش که قرمز بود میفروختن🥲

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اسی اینو بیشتر دوسدارم ولی بالاییه هم قشنگه  

یعنی سخت تصمیم گرفتما😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

وای نمیترسیییی😆😆😆من خیلی میترسم از ترقه اینا پرت میکنن 😂😂😂 دیروز رفتم تراس سیب زمینی بردارم ی ...

ایجان 😍 یادش بخیرواقعاچ زودگذشت بچگیاوشیطونیامون😔 

راس میگی واقعاخطرناکه امسالم باردارم احتمالازودتربریم یابمونه بعدعید

Dunyada olumden baskasi yalan
ایجان 😍 یادش بخیرواقعاچ زودگذشت بچگیاوشیطونیامون😔  راس میگی واقعاخطرناکه امسالم باردارم احتم ...

اره گلم نرو خطرداره ارزش نداره انشالله سال بعد با نی نی برید

حالا شما سن بارداریت کمه من بچم دیگه میشنوه قشنگ یه تکون محکم خورد بعد گوله شد یه گوشه شکمم انقد درد داره وقتی خودشو سفت میکنههه🥲🥲همش مگفتم چطور وجدانشون اجازه میده اینکارو کنن خدا میدون چند تا مثل من تو این منطقه مسکونی هست یا مریض یاا....

اره گلم نرو خطرداره ارزش نداره انشالله سال بعد با نی نی برید حالا شما سن بارداریت کمه من بچم دیگه م ...

ایشالاخودتم ب سلامتی زایمان کنی ونی نی خوشگلتوبغل کنی😍 

ای عزیزدلم قربونش بشم من😘. 

والاخواهراین اسمش شادی نیس مردم آزاریه انگاری وسط میدون جنگی دیگه رحم ومروت تودل کسی نمونده چن وقت پیش یه دخترمیخواست خودشوازپل بندازه پایین همه جمع شده بودن گوشی بدست به جای اینکه یکی بره جلوشوبگیره میگفتن زودباش معطلمون نکن💔

Dunyada olumden baskasi yalan
ایشالاخودتم ب سلامتی زایمان کنی ونی نی خوشگلتوبغل کنی😍  ای عزیزدلم قربونش بشم من😘.  وا ...

فداتشم گل گلی 

همچنین خودت قشنگمممم

خدانکنه مهربونممم

اره والا قدیما با کاه آتیش روشن میکردیم از رو آتیش میپریدیم پارسال مهمونی دعوت بودیم چهارشنبه سوری پارک کردیم کنار خیابون رفتیم شیرینی بخریم نمیدونم چی زدن به زمین کلی سنگ و شن و ماسه ازش پرید خورد به ماشینمون صدای آژیرش درومد به شیرینی فروشه میگفتم توروقران فقط زود بچین ما بریم الان ماشینمونو میترکونن😵‍💫😵‍💫😵‍💫