2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معدل ۱۷/۵۰ برا  انتخاب رشته تجربی خوب

ببینید من با معدل 13 هم دیدم داروسازی قبول شدن 

باید دید این 17.5 نهایت تلاش اون شخص بوده ؟ یعنی صدش رو گذاشته شده ۱۷.۵ ؟ اگر بله ، به نظرم خیر مناسب نیست 

البته علاقه حرف اول رو میزنه 

توی کنکور اختصاصی منابعی که اعلام کردن هست  اما در کنکور کلی که تاثیر هم داره بله زمین شناسی ه ...

مرسی یه سوال دیگه هم داشتم . معدلم ۳۹ درصد تاثیر داره . اگه ۱۰ درصد دفترچه فرهنگیان رو هم داشته باشم بنظرت ب محاسبه دعوت میشم ؟

مرسی یه سوال دیگه هم داشتم . معدلم ۳۹ درصد تاثیر داره . اگه ۱۰ درصد دفترچه فرهنگیان رو هم داشته باشم ...

عزیزم دعوت به مصاحبه فرهنگیان غیر قابل پیش بینیه 

بر حسب منطقه ای که هستین 

شهرتون چه تعداد نیاز داشته باشه 

سال آینده باز هم افزایش ظرفیت ها اعمال بشه یا خیر 

از اونجایی که کنکور اختصاصی سخته تمرکز روش منطقی نیست 

اما می تونید ترمیم معدل انجام بدید تا مجموع امتیازتون افزایش پیدا کنه 

سلام من خواهرم به دامپزشکی علاقه داره به نظرتون اگه از الان بخونه میتونه بیاره ؟

معدل ترم یکش  نزدیک ۱۹ عه ۱۸ و خورده ای 

توی ریاضی و فیزیک خیلی مشکل داره ولی بقیه درساش خوبه واسه همینم معدلش پایین اومده وگرنه بقیه درساش بالای ۱۸ عه 

شیمی و ریاضی فیزیکش رو بد شده 

من خیلی استرس دارم همیشه فکر میکردم برا پزشکی حتما باید درصد خیلی بالا داشت ولی امروز رفتم تو یه چنل تلگرام کارنامه با درصدای تو رنج ۴۰ گذاشته بودن و حتی پایین تر ولی نمیدونم راسته با دروغ

میشه بگید برای رتبه ۲۰۰۰ منطقه دو درصدا باید تو چه رنجی باشن؟(فرضو بر این بگیریم که تراز نهایی و کنکور تقریبا برابر باشه)

سلام من خواهرم به دامپزشکی علاقه داره به نظرتون اگه از الان بخونه میتونه بیاره ؟ معدل ترم یکش   ...

سلام تمرکز زیادی روی معدل 🔺نهایی🔺 ش بزاره تاثیر زیادی داره 

دروس تخصصی رو هم سعی کنه تقویت کنه ، زمان زیادی نمونده دیگه 

اما از اونجایی که میگید دروس تخصصیش مشکل داره تمرکز بیشتری روی معدل داشته باشه 

راجب رشته دامپزشکی هم اگر کسی اطرافتون هست که در این رشته فعالیت می کنه یک جلسه بزارید خواهرتون راجب چالش های این رشته باهاش صحبت کنه ، بر حسب هیجان انتخاب نکرده باشه این رشته رو 

سلام تمرکز زیادی روی معدل 🔺نهایی🔺 ش بزاره تاثیر زیادی داره  دروس تخصصی رو هم سعی کنه تقویت ک ...

نه میدونه داره چیکار میکنه از اون لحاظ مشکلی نداره 

ولی نگرانه که یهو نتونه قبول بشه 

زیست و زمینش عالیه درسای عمومیشم همینطور 

شیمی ام حتی توی حفظیات اوکیه ولی بقیشو نه ... 

یعنی فکر میکنین امیدی نیست که قبول بشه ؟

من خیلی استرس دارم همیشه فکر میکردم برا پزشکی حتما باید درصد خیلی بالا داشت ولی امروز رفتم تو یه چنل ...

عزیزم من الان بگم ۶۰ درصد تو می خوای بری همه درس هات رو به ۶۰ برسونی ؟ ی جورایی خارج از منطق هست 

کسی زیستش ۶۰ عه ریاضی ۴۰ ، زیست رو برسونه ۷۰ ریاضی ۵۰ که اون تفاوته جبران بشه ، همه درس هارو نمیشه یک رنج کرد استعداد در درس های مختلف متفاوته 

شما سعی کن نقاط قوت رو تقویت کنی ، نقاط ضعف رو جبران کنی انشالله به خواستت می‌رسی