me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 عنوان حوصلم سر رف 49 بازدید | 4 پست ساعت ۶ و نیم کنسرتهههه ما الان دم سالنیم ، هوف زود اومدیم حوصلم نمبکشه تا ۶ و نیم😐🤐 وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 1402/11/19 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاتورا_یاگوچی عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1216 گفتم الان تو خونه نشستی حوصله ات سر رفتهبیخیال زود میگذره
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 گفتم الان تو خونه نشستی حوصله ات سر رفته بیخیال زود میگذره 😂😂خب آخه اجازه ورود هم نداریمباید صبر کنیم تا ۶ ونیم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 بهتر شدی؟ نه بخدااتفاقن بیشتر صدام گرفته نمیدونمممم چیکار کنم🙁 وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌