یکی از دوستانم تولد گرفته.کلی جمعیت و خز پارتی گرفته.. من نمیدونم دقیق تیپ قدیمی چه شکلی بوده یا هدیه چی ببرم . کمکم کنید لطفا .چه تیپی بزنم که خیلی خز و داغون باشه و موهامو چه شکلی کنم .چه آرایش. اگر عکسی میتونید برام ردیف کنید یا حتی توضیح بدین ممنون میشم
دختر بپوشه خزه.... دیگه اگر چه منم یه روزهایی ناچار شدم بپوشم تو خونه به خدا.... 😁😁😁😁
دقیقا واسه دختر خزه توضیح دادم با چه وضعی پوشیدم همون طور که الان پسرا با اون ریش و پشم شیک ترین لباس عروس روبپوشن خزه اینم همینطوره خزه کلا یه عده تو این سایت اماده اینن که سریع گارد بگیرن
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
چون زایمانم یهویی شد خونه مامانم یه شهر دیگه بود جناب شوهرو فرستادم بره برام لباس بیاره..گفتم لباس گ ...
واااییییی 😂😂😂😂😂😂😂
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
کلا بعد زایمان یه سه روزی تیپم خزپارتی بود به قران خدارو شکر کرونا بود کسی دیدنم نیومد...... شلوار کردی پیرهن گشاد یه روسری که مادر بزرگم به زور سرم میکرد..... و یک شال که زوری دور کمرم بسته بود مادربزرگم..... عکساشد میبینم هم خندم میگیره هم کفری میشم....
کلا بعد زایمان یه سه روزی تیپم خزپارتی بود به قران خدارو شکر کرونا بود کسی دیدنم نیومد...... شلوار ک ...
😂😂😂😂