2777
2789
عنوان

برای خز پارتی چه تیپی بزنم و چی ببرم هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8726 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر اونحا میتونی یه حرکت دیگه بزنی اینکه دوستتو موقع رقص شاباش کنی شاباش رو از تو جوراب یا لباس زیرت در بیاری😂

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
میشع بگین خز پارتی چیع،؟😐چرا خز پارتی میگیرن

تم دیگه

یعنی لباس ها و کارهای ناهماهنگ انجام بدی

مثلا شیرینی کشمشی میدن با خیار تو پذیرایی کردن

شلوار و با دامن میپوشن

آرایش هایی که بهم ربطی ندارن مثلا سایه سبز رژگونه قرمز

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

شلوار کوردی خز نیست یک لباس محلی هستش

با جوراب پارازین که تا روی زانو اومده و کت تک واسه یک دختر انصافا ضایع هستش 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
چرا مجبور شدی😂

چون زایمانم یهویی شد خونه مامانم یه شهر دیگه بود جناب شوهرو فرستادم بره برام لباس بیاره..گفتم لباس گشاد و راحت بیار.. شلوار خودشو آورده بود😶😶😐😐🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری سوم...