2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۱۱/۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 54 پست
چقدر قشنگ خدا این مهر پدر دختری رو از هیچ بچه ای نگیره لذت بردم

خیلی ممنونم گلم انشاله😘

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

عزیزم خیلی نازه خدا حفظش کنه 🤩😍😍😍😍😘😘😘😘

برای اینکه پسرم 👶همیشه سالم و سلامت باشه صلوات مهمونم میکنی🙏 🍼خدایا ب حق امام رضا همه منتظرا دامنشون سبز بشه الهی آمین 🤲🤰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خیلی نازه خدا حفظش کنه 🤩😍😍😍😍😘😘😘😘

لطف داری گلم 😍😍😍😍

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خیلی ممنونم گلم انشاله😘

ببخشید استارتر عزیز و مادر دوست داشتنی 😍

من از چند تا از تاپیکاتون اسکرین شات گرفتم که برا همسرم بخونم ؛ عاشق دختره🥺🤤😍

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
2803
ببخشید استارتر عزیز و مادر دوست داشتنی 😍 من از چند تا از تاپیکاتون اسکرین شات گرفتم که برا همسرم ب ...

وای 😆

کدوما عزیزم🥰

وای 😆 کدوما عزیزم🥰

یه چندتا شو دوست داشتم اسکرین گرفتم

حالا اگع راضی نیستید تا حذفشون کنم 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
یه چندتا شو دوست داشتم اسکرین گرفتم حالا اگع راضی نیستید تا حذفشون کنم 

نه بابا چه حرفیه راحت باش

از این بابت پرسیدم از نظرت کدوما بامزه بوده 😅

نه بابا چه حرفیه راحت باش از این بابت پرسیدم از نظرت کدوما بامزه بوده 😅

همشون عالی بودن 

زندگی تون سرشار از عشق و شادی و آرامش الهی إن شاءللّٰه 😍❤️😘🫂

خدا حفظتون کنه برا همدیگه 😍🫂

2804
همشون عالی بودن  زندگی تون سرشار از عشق و شادی و آرامش الهی إن شاءللّٰه 😍❤️😘🫂 خدا حفظتون ک ...

ممنون از دعای قشنگت 🥰

انشاله شما و عزیزانت هم سالیان طولانی در کنار هم در آرامش و سلامتی باشید😍🤩

ممنون از دعای قشنگت 🥰 انشاله شما و عزیزانت هم سالیان طولانی در کنار هم در آرامش و سلامتی باشید😍🤩

سپاس گزارم ازتون 🫂🥰