2777
2789
عنوان

لمس گوشیم کار نمیکنه میشه بیاید تروخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 27265 بازدید | 35 پست
وای یعنی چقد حالم بهم میخوره وقتی میبینم سنگ دستشویی تو خونه ای کثیف باشه😖😖 خودم هفته ای یه بار می ...

اه اره منم اگه خونشون سنگ کلیه بگیرم دستشویی نمیرم یعنی تا چند روز هر وقت یادم بیاد حالم بد میشه😂😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

گوشیت چیه

سامسونگ گلکسی جی سون یبار دیگم اینطوری شده بود بعد چند دیقه درست شد ولی اینسری خیلی طول کشیده تا الانم درست نشده یه ساعته ک روشنش کردم باز کار نمیکنه 

وقتی تاچ گوشی خراب بشه بقیه دکمه هاش کار میکنه اما فقط لمسش کار نمیکنه؟ این الان درسته ولی دستمو روش میکشم لمسش کار نمیکنه

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ گلکسی جی سون یبار دیگم اینطوری شده بود بعد چند دیقه درست شد ولی اینسری خیلی طول کشیده تا الا ...

گوشیه شوهر منم الان همینه یک گوشیه سگ جونیه که حساب نداره ان شاالله که سالم باشه ولی فکر نکنم با دو قطره اب مشکلی پیدا کنه اخه پسرم این مدل نه ولی یه گوشیه دیگه شوهرمو شب انداخته بود  تو لباسشویی خونه مامانم ازاین  دو قلو هاست تا کله هم اب داشت صب دنبالش گشتیم پیداش نکردیم زنگ زدیم زنگ نمیخورد خلاصه بعد از ظهر مامانم اب لباسشویی رو خالی کرد دیدم تو ماشین بوده برد تعمیرش کنن گفتن برد گوشی سوخته درستش کرد فروختش😅

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

گوشیه شوهر منم الان همینه یک گوشیه سگ جونیه که حساب نداره ان شاالله که سالم باشه ولی فکر نکنم با دو ...

چی بگم والا هنوز گوشیم درست نشده امروز میبرم تعمیر

گوشیم دیگه خیلی قدیمی شده با همین چند قطره کارش تموم شد😪😪ممنونم عزیزم

وای خداشکر منم الان تاچ گوشیم از کار افتاده بود ترسیدم گفتم چکارش کنم ازبس هی سیمکارت جابجا کردم تاچ گوشی از کار افتاده بود گوگل سرچ کردم نوشته بود دگمه پاور گوشی و دگمه ولوم رو 7ثانیه نگه دارید ریستارت کنین مشکل حل میشه خداشکردرست شد هرکاری دارم از استاد گوگل سرچ میکنم وخودم درستش میکنم راه حلش فقط ریستارت چون لمس کار نمیکنه با دگمه های پاور وولوم همزمان نگه دارید ریستارت کنین درست میشه

وای خداشکر منم الان تاچ گوشیم از کار افتاده بود ترسیدم گفتم چکارش کنم ازبس هی سیمکارت جابجا کردم تاچ ...

این تاپیک مال پارساله🥲 گوشیم ال سی دیش سوخته بود عزیزم بردم درست کردم یک میلیون و پونصد هم ازم گرفت و امسال همین یکی دو ماه پیش سوخت دوباره کلا صفحش سیاه شد دیگه گفتم ارزش نداره درستش نکردم شیائومی گرفتم که خداروشکر بد نیست