2789
عنوان

مهمونی

252 بازدید | 24 پست

سلام 

عصر همگی بخیر 

شما اگر مهمون داشته باشید و تو رستوران دعوت کرده باشید میوه برای پذیرایی میبرید؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر رستوران کلاسیک باشه خیر اگر باغ و سنتی باشه بسته به تجربه قبلی از اون محیط احتمالا

رستوران کلاسیک هست پرسیدم ازشون گفتن بیارید خودمون پذیرایی میکنیم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه اگه طولانیه و تولدی چیزی هس ببر ، میتونی ب صورت تک نفره پذیرایی کنی 

سه ساعت رزرو کردیم تولد نیست یک دورهمی خانوادگی فکر میکنم خوب شام خوردیم چی کنیم بعدش 😅

آها راستش من تا حالا این کار رو نکردم اما اگر هماهنگ شده باشه شاید خالی از لطف هم نباشه

دیشب رفتیم برای رزرو بعد سه ساعت اونجا هستیم نهایت یک ساعت شام بعدش چی کنیم البته سرویس چای هم گفتم بهشون که بیارن 

نمی دونم بنظر من یه جوریه 

آخه رزرو کردیم اینجوری نیست بریم بشینیم بعد میوه هم ببریم گفتن اگر خواستین قبلش بیارید بعد شام خودمون پذیرایی میکنیم 

اگه خودشون پذیرایی میکنن ببر بنظرم من فکر کردم تو پذیرایی میکنی

نه عزیز هماهنگ شده است