2777
2789
عنوان

فرداتولدشه😔😔😔😔

199 بازدید | 25 پست

پارسال این موقع خودم جلوجلوبراش تولدگرفتم سوپرایزش کردم ولی چیشدامسال هعیییی امسال سربازه دلم خونه دیروزم دعوامون شدگف رابطه تمومه گف دارم اذیت میشم اینجاچیکارکنم چجوری تولدشوتبریک بگم😔😔😔😔😔

پیام بفرس اومدنی جشن بگیر

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه وقتی پسم میزنه😔😔😔😔سربازی لعنتی

چرا کلا نمیخواد باهات باشه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
هنوز رابطتون خوب نشده 

نه😔😔😔😔دیروزپشت سدهم به گوشبش زنگ زدم دست دژبانی بودقبلش گفته بوددست دژبانیه زنگ نزن ابروم میره منم چندین بارزنگ زدم گف حالا ک اینجوری کردی رابطه تمومه ازحرصش گف😔😔😔😔کلی دادزد ک بهم میخندن ابروموبردی

نه😔😔😔😔دیروزپشت سدهم به گوشبش زنگ زدم دست دژبانی بودقبلش گفته بوددست دژبانیه زنگ نزن ابروم میره م ...

عزیزم میدونم سخته ولی سعی کن یکم. درکش کنی اونم. الان فشار روشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم میدونم سخته ولی سعی کن یکم. درکش کنی اونم. الان فشار روشه 

دیگ دارم نابودمیشم میگم دوست دارم درکت میکنم میگه نمیخام عصبی میشم میگه دیدی ادم نمیشی میگم بیابه همه بگیم همه چی تموم شده منم بلاکم کن ازهمه جاقسمش دادم گف باشه ولی بلاکم نکرد اصلاتوهمی شده میگه توفقط میخای منوازقصداذیت کنی

دیگ دارم نابودمیشم میگم دوست دارم درکت میکنم میگه نمیخام عصبی میشم میگه دیدی ادم نمیشی میگم بیابه هم ...

یه مدت ازش دور باش بزار دلش برات تنگ بشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اهوم ولی میگه دلتنگتم پس چرامیگه برو

عشق منم برام جون میده ولی هفته پیش گفت ازت متنفرم عصبی بوده ناراحت نباش