2777
2789
عنوان

من چمه?😢😣😤

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 23 پست
خب نمیتونی با بابات صحبت کنی ببرتش پیش روانشناس شاید افسردگی گرفته. حالا که مامانت عصبی هست برای آر ...

با بابام اونقد راحت نیستم...من مامانم مثلا خودش هم ماماست هم مشاور  

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
وای اگه اینو بگم خفم میکنه بابام از اون بدتره

یا خدا😂🤦🏻‍♀️

خب پس ولشون کن تو لباس رو به بابات بگو برو باشگاه با ورزش کلی روحیت عوض میشه.

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با بابام اونقد راحت نیستم...من مامانم مثلا خودش هم ماماست هم مشاور  

آره قبول دارم یک حرف هایی رو نمیشه به جنس مخالف زد

چی بگم والا ولی خب می دونم تو هم تو سن نوجوونی هستی و اوضاع دقیقا اینی که میگی نیست و یکم شیطونی میکنی 😂😂 سعی کن خیلی سر به سرش نداری به مرور درست میشه

یا خدا😂🤦🏻‍♀️ خب پس ولشون کن تو لباس رو به بابات بگو برو باشگاه با ورزش کلی روحیت عوض میشه.

هعیی دیدید چقد بدبختم  

کاش یکی رو داشتم کنارم بود...

من اعتماد بنفس میخوامممم

میخواستم مثلا خودم رو پای خودم واسم

فقط ی چیز میتونه آرومم کنه اینه که ده سال طرفدارشم و باهاشون جنگیدم سر فرزاد یعنی برام اونقد ارزش ندارن که بخوام بترسم ارشون

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
هعیی دیدید چقد بدبختم     کاش یکی رو داشتم کنارم بود... من اعتماد بنفس میخوامممم میخواس ...

نه عزیزم بدبخت نیستی همه توی زندگیشون مشکل دارن

فرزاد کیه؟

آره قبول دارم یک حرف هایی رو نمیشه به جنس مخالف زد چی بگم والا ولی خب می دونم تو هم تو سن نوجوونی ه ...

شاید باور نکنی..ولی من ی دختر گوشه گیرم و آروم..

اونقدر درد کشیدم و درک کردم از ی زن 50ساله بیشتر میفهمم...

من یادم نمیاد کی شیطونی کردم!

نه عزیزم بدبخت نیستی همه توی زندگیشون مشکل دارن فرزاد کیه؟

فرزاد فرزین و میگم😊❤

حواسم نبود نصف پیام ننوشتم ولی واقعا تمام امیدم و از اون گرفتم☺ از بچگی با صداش زندگی کردممم

شاید باور نکنی..ولی من ی دختر گوشه گیرم و آروم.. اونقدر درد کشیدم و درک کردم از ی زن 50ساله بیشتر م ...

چی بگم عزیزم

ولی یک چیز که توی اعتماد به نفس و موفقیت خیلی زیاد تاثیر داره اینه که خودتو بدبخت و از همه داغون تر نبینی باور کن همه مشکل دارن یکی بیشتر یکی کمتر هر کس متناسب با خودش و ظرفیتش پس خودت رو بابت شرایطی که داری سرزنش نکن سعی کن با همین شرایطی که داری پیشرفت کنی💜