2777
2789
عنوان

مدرسه نمیرمم🩷

879 بازدید | 11 پست

بچه هاااا من حالممم خیلییی بدهههه محیط مدرسه باعث مسشه افسردگیم بیشتر بشه حالا بخاطر ی چیزایی که وجود داره برام... 

بخاطر همین الان که دهم تجربی هستم غیر انتفاعی هم میرمم به مدیرم گفتم که موقع خرداد فقط برم امتحان بدم مدرسه نرم ...اونم فک کنم قبول کرده دیگه:/// 

ولی خانوادم ناراحتن مدیرم ناراحته همه توی فامیل یجوری نگام میکنن خب من میرمم مدرسه فاز خودکشی بهم دست میده من تو سن ۱۵.۱۶ سالگی قرص اعصاب و... مصرف میکنممم:/سه ساله افسردگی دارم خسته شدم از جا نزدن:/میخامممم انقدرررر خودمو اذیت نکنمممم😭من درسم عالیه شاگرد اول بودم مشکلی توی یادگیری و‌‌‌..ندارم دبیر زبانم هستم   

درسارو هم چند میلیون دادم به صورت آنلاین از استادای تهران ...دارم میبینمم مشکلی هم ندارم از اینایی که میرن مدرسه خیلییی اوکی ترم واسه کنکورمم میخونمم.. 

همه چیم اوکیه فقططط برم مدرسه مطمئنم نه درس میخونم نه کاری میکنمم نظرتون چیههه؟دعام کنید😭 

جزوه معلمای ما مطمئنن واسه خرداد ماه کافی نیست هر کی روش خودشو میده اینجوری واسم راحت تره 

هرگز اینکارو نکن

مدرسه تو عوض کن ولی خونه نمون

من دوازدهمم این کارو کردم از زندگی افتادم با اینکه خیلی درونگرام و از مدرسه متنفرم این حرف و میزنم منم درسم فوق العاده بود ولی مدرسه واجبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی چرا فامیل باید بفهمه

مامانم به همشون گفته ... خیلییی فشار رومه 

جلوم تیکه میندازن انگار. هر کی از روشس که خودشون به جایی نرسیدن پیش بره میشه عالیییی من تیپم وو همه‌ چیم امروزیه مستقلم و از این ناراحتن میگن ی دختره چرا لابد تا ساعت ۹ شب بیرون باشه ...هی بهم میگن عزیزم حرف مردم مهمه میان وایت تحقیق فلان انگار من میخامم ازدواج کنمم منمم بهسون میگمم پسری که واسه حرف مردمم منو بخواد نیاد بهتره حالا پاره تنم باشه مامانمم کللللل زندگیمونو بهشون میگههه من نمیخامم مثل اونا بدبخت بیچاره بشمم و مطمئنم رام درسته 

هرگز اینکارو نکن مدرسه تو عوض کن ولی خونه نمون من دوازدهمم این کارو کردم از زندگی افتادم با اینکه ...

میدونمم چی میگییی من داخل خونه نمیمونمم کلیییی کلاس و... میرممم حتی با رفیقام وقت میگذرونممم 

فک کن مدرسه باعث بشه درون‌گرا تر بشی که هیچ درسم نخونی چیکار میکنی تازه کلییییی حاشیه برا خودت درست کنی روحیم نابود شدس هر لحظه به خودکشی فک میکنمم حداقل میدونمم داخل خوندم دارم درسمو میخونمم آماده مییشمم واسه کنکور و...به خدا میرمم اصلااا درس نمیخونم خونه میمونمم درسام اوکیه 

مامانم به همشون گفته ... خیلییی فشار رومه  جلوم تیکه میندازن انگار. هر کی از روشس که خودشون به ...

مدرکتو سریع با نمره خوب بگیر حالا به هر روشی.این روزا هم میگذره.کنکور چه دادی چه ندادی برو سراغ شغل و یاد گرفتن یه فن یا هنر

من درون گرا بودم دهم که رفتم هنرستان از دوستام جدا شدم 

دورنگرا تر شدم ولی خب مدرسه میرم درسته بعضی موقع ها اذیت میشم خیلیییی ولی خب چاره ای نیست 

چرا اینقدر مدرسه سختته؟

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
من درون گرا بودم دهم که رفتم هنرستان از دوستام جدا شدم  دورنگرا تر شدم ولی خب مدرسه میرم درسته ...

من خیلییییی خوب بودم برون‌گرا و اجتماعی عالییی بودم درس خون و مدیر همیشه کل مدرسه رو به اختیار من میذاقت و مثلا میرفت جایی و... 

قشنگ توی همه چیز نظارت داشتم...مثلا چهارم بودم با کل شیشما رفیق صمیمی بودم 

ولی دعوا شد سال ششم مجبور شدم ی جا دبگه درس بخونم از اون موقع حالم بده همهههه جیز از اون موقع شروع شده میدوممم باید برم مشاور  

الانم ی آدم افسرده و بی دوستم 

مگه تو مدرسه چه اتفاقی برات افتاده که این طرز فکر رو داری

خیلییی اذیت میشمم وسواس فکری بیشتر دارم واقعا باورت میشه دیگه حال توضیح دادن ندارم؟برم افسردهههه ترین میشمم اینو میدونمم ی هفتس خونم یکم بهترمم