2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ی روز بیایمو  ازین تاپیکا نبینیم...

كاش واقعا 

من كه به اين نتيجه رسيدم ديگه نبايد بخاطر خيانت خودتو اذيت كني چون كسي كه بخواد خيانت كنه هزار راه بلده و انجام ميده حتي نبايدم طلاقم بگيري چون به اندازه همون شوهر تو اون زندگي سهم داري 

ولي در كل نميدونم چرا ازهمه مردا نا اميد شدم😑😔

كاش واقعا  من كه به اين نتيجه رسيدم ديگه نبايد بخاطر خيانت خودتو اذيت كني چون كسي كه بخواد خيا ...

انقد حالم بد بع اندازه ۱۰ سال پیر شدم تک تک اعضای بدم درد میکنه قلبم بد شکسته

خسته ترینم
شما تو تاپيك قبل گفتي شوهرم شبا خونه نمياد از واضح تر ؟ديگه ثابت كردن نميخواد  باهاش صحبت كرد ...

میخوام دختترو پیدا کنم جرش بدم و شوهرمو رسوا کنم

خسته ترینم
انقد حالم بد بع اندازه ۱۰ سال پیر شدم تک تک اعضای بدم درد میکنه قلبم بد شکسته

دركت ميكنم عزيزم حاله بديه متاسفانه دردش قابل توصيف نيست ولي مشكل از همسره خودتونه اينكه دختره رو پيدا كني تاثييري تو روند ماجرا نداره چون وقتي همسرتون همچين ادمي اين دختره نشد يه دختر ديگه 

ولي اگه شوهرتون اين مدلي نيست ذاتش و با اومدن اين دختره اينجوري شده فرق ميكنه واقعا همچين دخترايي كه با مرد زن دار ميرن تو رابطه كارماشو پس ميدن خيلي كثيفن 😑

دركت ميكنم عزيزم حاله بديه متاسفانه دردش قابل توصيف نيست ولي مشكل از همسره خودتونه اينكه دختره رو پي ...

نه این جوری نیست این دختر نمیدونم چیه و چی کار کرده که دگرگون شده میخوام رسواش کنم همسرمو و دختر و جر بدم

خسته ترینم
نه این جوری نیست این دختر نمیدونم چیه و چی کار کرده که دگرگون شده میخوام رسواش کنم همسرمو و دختر و ج ...

اره پيداش كن بعضي دخترا مثل شيطان ميمونن و با اينكه ميدونن طرف زن داره ميرن زندگيشو بهم بريزن 

شمارشو نميتوني يواشكي از گوشي شوهرت پيدا كني؟؟