بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب دیدم رفتم پارچه فروشی بعد داخل مغازه نرفتم از بیرون گفتم ونگاری این بد نیست ولی اصلا هیچی از طرح و رنگش ندیدم و یادم نیست بعد رفتم بقیه پارچه فروشیا رو ببینم اومدم برگردم قبلی پیدا نکردم پارچه رو گفتم یا فکر کردم قشنگ ولی قشنگ نبوده که دوباره انتخابش نکردم یامال مغازه کناری ی مغازه خالی که بسته بود در کل خوابم پر استرس و درهم بود
خواب دیدم رفتم پارچه فروشی بعد داخل مغازه نرفتم از بیرون گفتم ونگاری این بد نیست ولی اصل ...
تا جایی که من میدونم فکر کنم دیدن خواب پارچه فروشی خاب خوبی نیست دروغ و حیله یا ظربه زدن یکی از نزدیکان و دوست نشان دادن دشمن هست انشاالله که هرچی خیر پیش بیاد
احتمال اینکه یکی از عزیزان مریض بشه یارحادثه ببینه هست هم صدقه بده وسوره علق وناس رو بخون با صدای بلند
ایشالله که خیره
کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد. 💗🌸💗🌸💗🌸 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤ Iam hes sheshomi& �🥳 قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐ تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅