2777
2789
عنوان

چه مسخره ...

123 بازدید | 4 پست

بیام از اونجایی شروع ‌کنم که اومدم اینجایی که هستم ،یه مدت بود از یه کوچه رد میشدم ،بعد از یه مدت با یه فرد به اسم همون کوچه آشنا شدم و ارتباط گرفتم ،زمان گذشت و گذشت ،تا با آدمایی رو به رو شدم که هم اسم اون بودن و دارن زیاد میشن ،کار خدا رو ،نه اسمش و نه فامیلیش چیز روتینیه که بگم همه جا هست ولی هر جایی که میرم و هر چیزی که میشه تهش به اون میرسم ،خیلی مسخره ست،حالا باز اسمشو فاکتور میگیرم ولی آخه فامیلیش 🤦🏻‍♀️😑 ...تا بخوام بهش فکر نکنم،مواجه میشم با کلی چیز که منو یاد اون بندازه ...باز خداروشکر تو یه کلاس نیستیم که داریم مشترک ولی همو نمیبینیم وگرنه میشد آینه دق من ،هر چند بازم امکان رو به رو شدن با همو داریم تا سالها ...چی میشد من علاقه مند نمیشدم بهش ؟

از علاقه ی یک طرفه متنفرم 😑

You're all the things I've got to remember

مرز های فیلم هندی، کره ای و... جا به جا کردی دختر 😂

به خدا ،خودم موندم تو این مسئله ...هر جا میرم اسم اونه 😑حتی جزوه ی این ترمم 😑چون خودش همکاری داشته ...

خسته شدم به خدا 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا ،خودم موندم تو این مسئله ...هر جا میرم اسم اونه 😑حتی جزوه ی این ترمم 😑چون خودش همکاری داشته ...

اینجوری که نه ولی شبیه این تقریبا برای منم پیش اومده یکم ترسناکه 😂

میفهممت 😂🫂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اینجوری که نه ولی شبیه این تقریبا برای منم پیش اومده یکم ترسناکه 😂 میفهممت 😂🫂

اره ،به خصوص که دو نفرشون با یه اسم در یه تایم در حال تایپ کردن بودن 😂دارک بود اون تایم ...