2777
2789
عنوان

کتک خوردم😔

459 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها امروز با داداش کوچیکم سر یه مسئله ای بحثمون شد منم مقصر نبودم وقتی داداش بزرگم اومد خونه مادرم چون داداش کوچیکمو بیشتر دوس داره گفت من مقصرم اونم با مشت و لگد منو زد تازه شم میخواست میز عسلی رو بکوبه تو سرم 26سالمه بچه که نیستم البته بچه هم که بودم حتی 6سالگی با کمربند منو میزد مادرم هم کتکم میزد یه بار سرمو شکستن یه بار دستم خدا میدونه چه کتک هایی خوردم خیر سرم نامزدم چجوری دلش اومد هیچوقت یادم نمیره میبخشمش ولی ازدواج کنم دیگه نمیخوام ببینمش خیلی اذیتم میکنه هیچوقت با من حرف نمیزنه تک دخترم هستم ها😔 دلم خیلی گرفته ای خدا چقدر دلم برای خودم میسوزه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول فکر کردم مامانتم کتک میزنه 

داداشت زنم داره؟

دستش بشکنه مردک 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نه زن نداره33سالشه خیلی از من بدش میاد با نامزدم حرف نمیزنه 

نامزدت میدونه کتکت میزنه؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
یعنی یه جوری شدم همش دعا میکنم پسردار نشم

وای خدای من برادرت کتکت زد؟

من الان متوجه شدم

ای وای من اصلا به چه حقی

بعضی ها انگار هیچ وجدانی توی وجودشون نیست ( معذرت میخوام اما کاری که برادرت کرد واقعا نشون میده وجدان نداره)

وای خدای من برادرت کتکت زد؟ من الان متوجه شدم ای وای من اصلا به چه حقی بعضی ها انگار هیچ وجدانی ت ...

اهممم خیلی بد کتکم زد شاید باورت نشه ولی هیچ دردی حس نکردم از ته دلش لگد و مشت زد اره دیگه اگه وجدان داشت که اینجوری نبود دندانپزشک هم هست ها 🤦🏻‍♀️

نه نمیخوام متوجه بشه 

آره بهتره نفهمه 

انشاالله زودتر بری خونه ی خودت 

اینقد غرق خوشبختی بشی 

دیگه این روزا رو به یاد نیاری عزیزم 🌱🤍