2777
2789
عنوان

۱۹ بهمن ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشگلی عزیزم عشقتون پایدار و مانا  فقط عزیزم تایپیکای قبل گفتی ۴۰ کیلو کاهش وزن  چطور وز ...

من بایپس معده کردم 

صوزتم زیاد نریخته خداروشکر 

به خیلی چیزا ارتباط داره ژنتیک سن که هرچی پایینتز باشه احتمالش کمتره 

مصرف مایعات و…

ولی خب دیگ چیزی نیس که بشه جلوشو گرفت با محصثلای بهداشتی یکم میشه بهترش کرد ولی راه فرارنداره

معاینه شدی؟جرم گوش نداشتی؟ طلا یابدل میندازی گوشواره؟حساسییت نداری؟

آره عزیزم دکتر رفتم اصلا جرم نداره گوشم گوشواره هم یه طلای سبک چند ساله گوشمه دکتر هم ضدحساسیت داد ولی هیچ فایده نداره

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
من بایپس معده کردم  صوزتم زیاد نریخته خداروشکر  به خیلی چیزا ارتباط داره ژنتیک سن که هرچ ...

اهان ممنونم گلم 

من وزن کم کردم خط اخم و خط لبخندم بیشتر شده 

قشنگ لاغر شده صورتم 

نظرتون با بوتاکس چیه ضرر و فوایدش ؟؟؟ بزنیم مشکلی نیست 

۲۶ نزدیک ۲۷ هستم 

بچه ها یه سوال شنبه تعطیلی رسمی هس؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

آره عزیزم دکتر رفتم اصلا جرم نداره گوشم گوشواره هم یه طلای سبک چند ساله گوشمه دکتر هم ضدحساسیت داد و ...

اگه متخصص گوش وحلق رفتی وبنظرش مشکلی ازنظر جرم وعفونت نداشتی باید متخصص پوست بیینتت

باید معاینه بشی ممکنه مشکل پوستی درماتیت قارچ یا چیزدیگه ای باشه 

اهان ممنونم گلم  من وزن کم کردم خط اخم و خط لبخندم بیشتر شده  قشنگ لاغر شده صورتم  ...

من خودمم به فکر بوتاکسم وبنظرم حتما برو قبل ازعمیق شدن خطوط اخمت چون دیگ کمتر اثرمیزاره اگه عمیق بشه

من خودمم به فکر بوتاکسم وبنظرم حتما برو قبل ازعمیق شدن خطوط اخمت چون دیگ کمتر اثرمیزاره اگه عمیق بشه

سپاس خانم دکتر عزیز موفق باشید 

درخواست دوستی دادم تا داشته باشمتون همیشه 

و اگر وقت داشتین سواالامون جواب بدین