fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان عروسی جاریمه 3754 بازدید | 74 پست و هیچ لباس مجلسی ای ندارم، قبلا دو تا داشتم به خاطر بیپولی فروختم به زن همسایه مون، به نظرتون اصلا برم یا نرم؟ خیلی دوست داشتم باشم ولی... این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1402/11/19 | 06:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalan_donya_32 عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 15687 کاری باعروسی جاریت ندارم ولی هیچ موقع به همسایه چیزی نفروش ک همه جاجارمیزنه به هفت پشت غریبه میفروختی بهتربود Dunyada olumden baskasi yalan
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 لباس کرایه کن چنده الان کرایه لباس عزیزم؟ این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
دنیاااااایییییییییی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 15083 الان بگیم عروسی برادرشوهرت نرو واقعا نمیری؟؟شوهرتم هیچی نمیگه🙄🙄
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 کاری باعروسی جاریت ندارم ولی هیچ موقع به همسایه چیزی نفروش ک همه جاجارمیزنه به هفت پشت غریبه م ... ازش مطمئنم، تا حالا به هیچ کس نگفته، در کل از این آدماییه که خیلی ساکتن و اهل حرف بردن نیستن این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 الان بگیم عروسی برادرشوهرت نرو واقعا نمیری؟؟شوهرتم هیچی نمیگه🙄🙄 چرا میگه، ولی من روم نمیشه بی لباس مجلسی برم، فامیل دختر خانم هم خیلیاشون وضعشون خوبه خیلی شیک پوشن، یه مقدار خجالت میکشم این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 نرو.بی دردسر بشین خونه ات بدبختی همینه که عروسی برادرشوهرمه، تو فامیل برام حرف در میارن خیلی بد میشع😓 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
yarandevin عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 7 نمیدونم الان قیمت چنده باید بری بپرسی بستگی به لباسی که انتخاب میکنی داره
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 نمیدونم الان قیمت چنده باید بری بپرسی بستگی به لباسی که انتخاب میکنی داره یه لباس خوب که جلوی فامیل اونا زشت نباشه به نظرت چند کرایه میدن؟ این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
yalan_donya_32 عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 15687 ازش مطمئنم، تا حالا به هیچ کس نگفته، در کل از این آدماییه که خیلی ساکتن و اهل حرف بردن نیستن به هیچکی اعتمادنکن ازادماهیچی بعیدنیس تازه همونی ک شمامیگی باشه هم چرابایدبااینکارخودتوپیش ی آشناخارکنی ک تاعمرداری واون محله این موردترحمش قراربگیری Dunyada olumden baskasi yalan
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 مگه میشه عروسی برادرشوهر نرفت شماها چقدر عجیبین نه خواهرم من یه چیزی گفتم همین جوری، شوهرم پوستمو میکنه🥲 فقط دلم رضا نیست چون لباس درست درمون واسه تالار ندارم هیچی این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 به هیچکی اعتمادنکن ازادماهیچی بعیدنیس تازه همونی ک شمامیگی باشه هم چرابایدبااینکارخودتوپیش ی آ ... عزیزم من مستاجرم، از اون محل رفتم یه خیابون دیگه، مشکلی پیش نمیاد این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆