2777
2789
عنوان

وسواس فکری، توروخدا بیاین

311 بازدید | 17 پست

همش فکرای منفی میکنم. مثلا یه چند روزه موهای پشت سرم انگار کشیده میشن میگم نکنه مریضی خاصی دارم.یا مثلا یه چند روز پا درد داشتم همش میگفتم نکنه مریضی خاصی دارم. 

ینی دیگه دارم از فکر دیوانه میشم. چند روزه زندگیم جهنم شده همش میگم نکنه ام اس دارم، نکنه تومور مغزی گرفتم. دلم میخواد یکی بگی این حس کشیدگی مو چیز خاصی نیس...

اسم بیماریشو یادم رفته اما اینجوریه که با هر نشونه ای از بدن فکر میکنی بیماری بدی گرفتی

راهش هم فقط اینه بری پیش روانشناس 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش بیمار خودانگاری هس

چطور این افکار منفی رو از خودم دور کنم؟

همش تو نتم میخونم ببینم علائم فلان بیماری چیه!

هرچی هم فکرمو مشغول افکار مثبت میکنم اما بازم کنترل نمیشه

منم وسواس فکری و فوبیا دارم راجب بیماری 

گوگل سرچ میکنم

با کوچک ترین علایم ب بدترین چیزا فک میکنم 

بدنمو چک میکنم 

خلاصه ک مغزم رد میدع دگ

گاهی گریه میکنم و کلافه میشممم

عزیزم خیلی خوب درکت میکنم منم خسته شدم خیلی سخته

خدا خودش کمکمون کنه وسواس درمان شه🥺🥺

سلام عزیزم مشکلت هایپوکندریازیس هست شبیه وسواسه...اگر وقتی تلقین می‌کنی این علایمو حس می‌کنی قطعا از دهنه. اگر بی دلیل این علایم میاد واقعا احساس فشار و کشش توی ریشه مو و سرت داری ممکنه نوعی میگرن یا سردرد عصبی باشه برو متخصص مغز اعصاب 

منم وسواس فکری و فوبیا دارم راجب بیماری  گوگل سرچ میکنم با کوچک ترین علایم ب بدترین چیزا  ...

کاااااش درست میشدیم. الان تمام فکرم اینه که چرا تو موهام حس کشیدگیه؟! ینی مغزم دیگه رد داده اصلا از زندگیم لذت نمیبرم

سلام عزیزم مشکلت هایپوکندریازیس هست شبیه وسواسه...اگر وقتی تلقین می‌کنی این علایمو حس می‌کنی قطعا از ...

ینی دیگه این افکار لعنتی داره زندگیمو خودمو نابود میکنه، هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم

کاااااش درست میشدیم. الان تمام فکرم اینه که چرا تو موهام حس کشیدگیه؟! ینی مغزم دیگه رد داده اصلا از ...

عزیزم خوبی؟ 

من شنیدم راجب وسواس فکری یا افکار منفی میگن نباید بهش بها بدیم یا اهمیت ندیم کم کم این فکر و خیال از بین میره 

2790
2778
2791
2779
2792