2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟

132 بازدید | 17 پست

من تقریبا شش ساعت پیش به دلیل اظطرابم مجبور شدم ارام بخش بزنم ولی کلا یه ساعت خوابیدم بعد اون بیدار شدم الان هر چقدر میخوام بخوابم بدنم انگار خارش میکنه نمیتونم بخوابم 😭

‌اعتمادی‌که‌با‌رفتار‌‌`از‌بین‌بره‌با‌حرف‌برنمیگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند وقته اونقدر کابوس میبینم و با حالت پنیک از خواب میپرم در طول روز کلا دوساعت جمعا می‌خوابم.از بس اضطراب دارم و داغونه روحیه م.منتظر یک اتفاقم تا میوفته و خبرش بهم نرسه آروم و قرار ندارم

منم چند وقته اونقدر کابوس میبینم و با حالت پنیک از خواب میپرم در طول روز کلا دوساعت جمعا می‌خوابم.از ...

االهییی

دارو مصرف میکنید. ؟

خوب میشه ؟

میگی انگار!

اگر واقعی بود احساس تنگی نفس داشتی روی بدنت دونه های قرمز زد یا تاول یا کهیر اونموقع مطمئن باش که شوک شدی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ای گه تو دارو اعصاب! همین داروها الان منو یک ماهو نیمه مریض کرده.کف پام میخاره.سرم سنگینه.....گه گه گه توش

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
میگی انگار! اگر واقعی بود احساس تنگی نفس داشتی روی بدنت دونه های قرمز زد یا تاول یا کهیر اونموقع مط ...

راحت شدمممم