2777
2789
عنوان

نگران پسرمم

235 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من خیلی نگرانم معلم مهد پسرم گفت وقتی ببچه ها میگم فلان صفحه رو بیارین همه میارن اما پسرشما نمیتونه .... من خودمم دقت کردم بهش همه چیزش خیلی خوبه اما مثلا میگم اون چسبو پشت دراتاق افتاده بده نمیفهمه پشت در اتاق یعنی چی دور خودش میچرخه.... چرااینجوره من خیلی میترسم ....۶سالشه ازلحاظ چیزای دیگه خیلی باهوشه همه چیزو بهتر از من ک مادرشم میفهمه و درک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهویی تو یه روز نه ها،با بازی و روی خوش و خندان بهش یاد بده

لباباشم اینجور بود‌مثلا میرفتیم کافه تریا میگفتم برام میشه بستنی کاکائویی بخری بعد باوانیلی برمیگشت میگفت خودت گفتی من ازاین نگرانم ک نکنه یه مشکل ژنتیکیه

لباباشم اینجور بود‌مثلا میرفتیم کافه تریا میگفتم برام میشه بستنی کاکائویی بخری بعد باوانیلی برمیگشت ...

مردا رو‌ ولش کن اونا درست نمیشن،چیزی که دوست دارن میخرن بعد گردن ما میندازن،ولی میشه دقت پسرتو‌ زیاد کنی بشرطی که بدونی معنی کلمات رو میدونه،معمولابچه های اول اینطورین،نگرانی زمانی داره که چند بار با روش درست اموزش بدی و نفهمه،اونم تشخیصش با مشاور مخصوصه،فقط الکی برا خودت دغدغه ذهنی ایجاد نکن،با ارامش این روشهایی رو‌که گفتم بگو بعد دفتر بزار جلوش بگو فلان صفحه که عکس خرگوش داره رو بیاره،یا برای بالا بردن دقت چشم از رنگ کردن و نقاشی استفاده کن،نقاشی که از محدوده عکس نیاد بیرون و رنگهای بکار رفته ۴،۵رنگ بیشتر باشه

الان خوب شدی😁؟

هنوزم یکم بی‌دقتم😂

ولی خب جای نگرانی نیست

یعنی اون قدر حاد وبزرگ نیست که مشخص باشه

ولی خب از اون طرف قدرت درکم نسبت به هم سن و سالام بیشتره و گاهی اوقات نسبت به دیگران درسارو زودتر یاد میگیرم

نمیگم فیلسوفمااا یا اینکه خیلییی هواس پرتم